Kotlovi na gas Exclusive Mix 30 kW konvencionalni Beretta CSI

138.000 RSD

Kotlovi na gas Beretta

Opis

Kotlovi na gas Exclusive Mix 30 kW konvencionalni Beretta CSI imaju široku gamu, upotpunjenu kombinovanim modelima sa trenutnim paljenjem, samo za grejanje ili kombinovane. Exclusive MIX poseduje inovativni svetleći digitalni display sa jednostavnim i intuitivnim upravljanjem. Exclusive MIX, zahvaljujući svojim funkcijama “KOMFOR” pruža idealan komfor u svakoj situaciji.

Beretta, renomirani italijanski proizvođač gasnih kotlova, predstavlja svoj vrhunski model – EXCLUSIVE MIX, koji se ističe po svojoj izuzetnoj efikasnosti, modernoj tehnologiji i sofisticiranom dizajnu. Ovaj konvencionalni gasni kotao predstavlja vrhunac inženjerske izvrsnosti, postavljajući nove standarde u domenu opreme za grejanje.

EXCLUSIVE MIX gasni kotlovi su projektovani da pruže izuzetno efikasno sagorevanje gasa. Inovativna tehnologija sagorevanja omogućava maksimalno iskorišćenje energije, čime se smanjuju troškovi grejanja i povećava održivost.

Opremljeni su najsavremenijim tehnološkim rešenjima, uključujući inteligentne sisteme kontrole temperature i automatsko prilagođavanje rada sistema grejanja. EXCLUSIVE MIX gasni kotlovi su dizajnirani da zadovolje potrebe savremenih domova, pružajući optimalnu udobnost uz minimalnu potrošnju energije.

Beretta se ne samo fokusira na performanse već i na estetiku. EXCLUSIVE MIX se ističe svojim sofisticiranim dizajnom, čime postaje ne samo funkcionalan deo opreme za grejanje već i elegantan dodatak enterijeru. Kompaktan i moderan, ovaj kotao se lako uklapa u različite prostorne ambijente.

U skladu sa globalnim trendovima održivosti, EXCLUSIVE MIX gasni kotlovi se ističu niskim emisijama štetnih gasova, čime pružaju ekološki odgovorno rešenje za grejanje. Beretta je posvećena smanjenju ekološkog uticaja, a ovaj model je odličan primer te predanosti.

Kotlovi na gas Exclusive Mix 30 kW konvencionalni Beretta CSI ne samo da pružaju efikasno grejanje već i podižu standarde u dizajnu i tehnologiji. Investiranjem u ovaj model, korisnici dobijaju vrhunsku opremu koja kombinuje performanse, inovacije i estetiku. Beretta EXCLUSIVE MIX čini grejanje ne samo efikasnim već i elegantnim iskustvom u svakom domu.

 • Inovativni digitalni display
 • “Inteligentni” sistem punjenja instalacije
 • Sistem MIX (Vazduh/Gas): visoko i konstantno iskorišćenje
 • Funkcija “Quattro stagioni”
 • Mogućnost predgrevanja sanitarnog izmenjivača
 • Sistem Auto Regulacije Ambijenta (S.A.R.A)
 • Stepen električne za{tite IPX5D
 • Klimatska termoregulacija kao serijska oprema preko spoljne sonde (opcija)
 • Smanjena masa i kompaktne dimenzije
 • Poklopac za priključke kao serijska oprema
 • Serijski montiran trokraki ventil za priključak akumulacionog bojlera (model R.S.I)
 • Bull point inteligentni sistem
 • Gama: 26, 30 i 35 kW kombinovani i 30 kW samo grejanje

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

332x450x740mm

Tip kotla

Konvencionalni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

38kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

30kW

Grejna površina

220-260m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela