Dimovodni set konvencionalni Baxi

4.928 RSD

Kotlovi na gas Baxi

Opis

Dimovodni set konvencionalni Baxi koristi se za dovod vazduha i odvod dimnih gasova iz konvencionalnih kotlova. Standardni prečnik cevi je 60/100 mm. Cev 60/100 je teleskopska dužine 405-625 mm i uključuje prelazni adapter na cev 80/125 mm. Spoljna cev je je od čelika, a cev za dimne gasove je od veštačkih materijala. BAXI, ugledni italijanski proizvođač gasnih kotlova, pruža vrhunske konvencionalne gasne dimnjake kao ključni deo opreme za grejanje. Ovi dimnjaci su pažljivo dizajnirani kako bi pružili optimalno odvođenje dimnih gasova iz gasnih kotlova, čineći ih pouzdanim i sigurnim rešenjem za domaćinstva i poslovne prostore.

BAXI konvencionalni gasni dimnjaci su koncipirani da obezbede efikasno odvođenje dimnih gasova proizvedenih sagorevanjem gasa u kotlovima. Njihova efikasnost doprinosi čistijem izgaranju i maksimalnom iskorišćenju energije, čineći ih ključnim elementom za optimizaciju performansi gasnih kotlova.

Ovi dimnjaci su izrađeni od materijala visokog kvaliteta, prilagođenih specifičnim zahtevima gasnih kotlova. Otpornost na visoke temperature, koroziju i mehaničke stresove obezbeđuje dugotrajan i pouzdan rad. BAXI se ponosi kvalitetom svojih proizvoda, čime obezbeđuje trajnost i sigurnost za korisnike.

BAXI konvencionalni gasni dimnjaci su dizajnirani s raznolikošću modela gasnih kotlova na umu. Fleksibilnost u instalaciji omogućava njihovu prilagodljivost različitim dimenzijama i tehničkim karakteristikama gasnih kotlova, čime se korisnicima pruža širok spektar opcija.

Bezbednost je ključna stavka u dizajnu BAXI dimnjaka. Svi aspekti, od materijala do konstrukcije, podređeni su stvaranju sigurnog okruženja za rad gasnih kotlova. Ovi dimnjaci zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti, pružajući korisnicima potpuni mir uma.

Dimovodni set konvencionalni Baxi predstavlja pouzdan i funkcionalan dodatak gasnim kotlovima. Sa svojim inženjerskim pristupom, ovi dimnjaci ne samo da obezbeđuju ispravno odvođenje dimnih gasova već i doprinose ukupnoj efikasnosti sistema grejanja. Investiranjem u BAXI dimnjake, korisnici dobijaju integralni deo opreme za grejanje koji pruža trajnost i performanse u skladu sa najvišim standardima italijanskog inženjeringa.

Dodatne informacije

Dimenzije dimovoda

Ø60/100