Kotlovi na gas Condens 1200W 24 kW Bosch

104.990 RSD

Kotlovi na gas Bosch

Opis

Kotlovi na gas Condens 1200W 24 kW Bosch idealani su modernizaciju postojećih instalacija grejanja. Zahvaljujući maksimalnoj dužini njegove dimovodne cevi, ovaj se kotao bez problema može instalirati i u zahtevnim prostorima. Čak se vrlo duga sekcija dimovodne cevi može izvesti bez poteškoća, čime se olakšava i ubrzava nesmetana zamena postojećeg kotla. Kompaktne dimenzije ovog kotla od 285 x 665 x 395 mm znače da ovaj novi gasni kondenzacioni kotao zauzima minimalno prostora i da se može brzo instalirati gotovo na svim mestima – čak i u stambenom prostoru.

Bosch, renomirani nemački proizvođač, donosi vrhunsku inovaciju u svet grejanja sa svojim kondenzacionim gasnim kotlom – CONDENS 1200W. Ovaj model gasnog kotla predstavlja simbol efikasnosti, visokih performansi i napredne tehnologije, postavljajući nove standarde u oblasti opreme za grejanje.

CONDENS 1200W odražava nemačku predanost inženjeringu najvišeg standarda. Bosch je poznat po tehnološkim inovacijama, a ovaj kondenzacioni gasni kotao predstavlja sintezu preciznosti, efikasnosti i pouzdanosti. Ovaj kotao koristi kondenzacionu tehnologiju koja omogućava optimalno iskorišćenje toplote iz dimnih gasova. Rezultat je visoka energetska efikasnost, smanjeni troškovi grejanja i minimalna emisija štetnih gasova.

CONDENS 1200W se ističe modularnim dizajnom, pružajući prilagodljivost u instalaciji i upotrebi. Ova karakteristika čini ovaj kotao idealnim rešenjem za različite vrste objekata, od stambenih do poslovnih prostora. Opremljen pametnim sistemom kontrole, CONDENS 1200W omogućava korisnicima precizno upravljanje parametrima grejanja. Personalizovane postavke omogućavaju efikasno i udobno grejanje prilagođeno specifičnim potrebama korisnika.

CONDENS 1200W se ističe visokim stepenom energetske efikasnosti, čime pruža značajne uštede na računima za energiju. Ovaj model predstavlja odgovor na zahteve savremenog društva za održivim i ekonomičnim rešenjima u oblasti grejanja. Bosch je posvetio pažnju i estetskom aspektu. CONDENS 1200W ne samo da je funkcionalan već i estetski doprinosi prostoru. Kvalitetni materijali garantuju dugovečnost i atraktivan izgled.

Bosch CONDENS 1200W predstavlja vrhunac nemačkog inženjeringa u domenu kondenzacionih gasnih kotlova. Sa fokusom na efikasnosti, prilagodljivosti i inovacijama, ovaj kotao pruža sveobuhvatno rešenje za grejanje koje zadovoljava najviše standarde performansi i održivosti.

Jedna od glavnih prednosti Bosch Condens 1200W je njegova visoka energetska efikasnost. Zahvaljujući kondenzacionoj tehnologiji, ovaj kotao iskorišćava toplotnu energiju koja se obično gubi kod konvencionalnih sistema grejanja. Iskoristivost goriva je optimizovana, što rezultira manjom potrošnjom i smanjenim troškovima energije, čime se čuva i vaš novčanik i životna sredina.

Bosch Condens 1200W je opremljen inteligentnim regulatorom temperature koji omogućava precizno podešavanje željene temperature u vašem domu. Ova funkcija pruža konstantnu udobnost, bez oscilacija temperature, uz istovremeno smanjenje potrošnje energije. Možete se opustiti i uživati u optimalnoj temperaturi, bez brige o gubitku toplote ili pregrejavanju. Bosch je posvetio pažnju i estetskom aspektu. CONDENS 1200W ne samo da je funkcionalan već i estetski doprinosi prostoru. Kvalitetni materijali garantuju dugovečnost i atraktivan izgled.

Kotlovi na gas Condens 1200W 24 kW Bosch odlikuju se posebno jednostavnim održavanjem. Rukovanje kotlom izuzetno je jednostavno i prihvatljivo za njegovog korisnika. Bosch Condens 1200W je vrhunski gasni kondenzacioni kotao koji nudi kombinaciju izuzetne efikasnosti, pouzdanosti i udobnosti za grejanje vašeg doma. Ovaj kotao predstavlja optimalno rešenje za efikasno i ekonomično grejanje, pružajući vam kontrolu nad temperaturom i udobnost koju zaslužujete.

Kotao takođe ima veliki kapacitet za grejanje vode, čime se zadovoljavaju sve potrebe domaćinstva. Bez obzira da li vam je potrebna topla voda za kupanje, pranje veša ili pranje posuđa, Bosch Condens 1200W obezbeđuje konstantno snabdevanje toplom vodom visoke kvalitete. Uživaćete u neprekidnom protoku tople vode, bez potrebe za čekanjem ili brige o njenoj raspoloživosti.

Sigurnost je takođe od velike važnosti kod Bosch Condens 1200W. Ovaj kotao je opremljen brojnim sigurnosnim mehanizmima kako bi zaštitio vas i vaš dom. Sistemi za automatsko gašenje u slučaju nestanka gasa ili previsokog pritiska pružaju vam mir i sigurnost, dok se integrisani detektori curenja gasa brinu o bezbednosti vašeg doma. Bosch Condens 1200W je takođe poznat po svom kompaktnom dizajnu koji omogućava jednostavnu ugradnju i fleksibilnost prilikom postavljanja. Zahvaljujući svojoj ergonomskoj konstrukciji, ovaj kotao se lako integriše u različite prostorije i neće narušiti estetiku vašeg doma.

U zaključku, Bosch CONDENS 1200W predstavlja vrhunac nemačkog inženjeringa u domenu kondenzacionih gasnih kotlova. Sa fokusom na efikasnosti, prilagodljivosti i inovacijama, ovaj kotao pruža sveobuhvatno rešenje za grejanje koje zadovoljava najviše standarde performansi i održivosti.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

285x665x395mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

28,5kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

24kW

Grejna površina

160-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela