Kotlovi na gas Mynute S 28 kW konvencionalni Beretta CSI

103.200 RSD

Kotlovi na gas Beretta

Opis

Kotlovi na gas Mynute S 28 kW konvencionalni Beretta CSI imaju jednostavan i moderan dizajn. Digitalni display, koji se nalazi ispod poklopca, je izuzetno lak za korišćenje. Intuitivan, jednostavan i prosvetljen digitalni display pruža trenutno sve informacije. Dva ergonomična birača dozvoljavaju jednostavan izbor željenih funkcija potrebnih za korišćenje uređaja.
Manometar Prosvetljeni digitalni display On/Off/Leto/Zima/ Reset/temperatura u grejanju/”Funkcija S.A.R.A.” Topla sanitarna voda/Predgrevanje

Beretta, čuveni italijanski proizvođač gasnih kotlova, predstavlja svoj vrhunski model – MYNUTE S, koji osvaja tržište svojom kombinacijom izuzetnih performansi, efikasnosti i modernog dizajna. Ovaj konvencionalni gasni kotao postavlja standarde u oblasti opreme za grejanje, pružajući pouzdanu toplotu domovima i poslovnim prostorima.

Beretta MYNUTE S gasni kotlovi su dizajnirani sa snažnim fokusom na efikasnosti. Inovativna tehnologija sagorevanja omogućava optimalno iskorišćenje energije iz gasa, čime se smanjuju troškovi grejanja, a istovremeno se minimizira uticaj na okolinu.

Ovaj model je opremljen naprednim sistemom kontrole koji omogućava korisnicima precizno podešavanje temperature u prostoru. Pored toga, MYNUTE S gasni kotlovi su inteligentno dizajnirani kako bi se automatski prilagodili potrebama grejanja, obezbeđujući konstantnu udobnost uz minimalnu potrošnju energije.

MYNUTE S se ističe i po svom modernom dizajnu, što ga čini atraktivnim dodatkom za svaki prostor. Sa kompaktnim dimenzijama, ovaj gasni kotao se lako uklapa u različite arhitektonske stilove i veličine prostora, pružajući fleksibilnost u instalaciji.

Beretta, kao lider u industriji, stavlja sigurnost na prvo mesto. MYNUTE S gasni kotlovi su konstruisani od visokokvalitetnih materijala, osiguravajući dugotrajan i bezbedan rad. Napredne sigurnosne funkcije čine ovaj model pouzdanim rešenjem za grejanje.

U konačnom smislu, Beretta MYNUTE S konvencionalni gasni kotao predstavlja spoj vrhunskih performansi, moderne tehnologije i estetskog dizajna. Investiranjem u ovaj model, korisnici dobijaju ne samo pouzdan izvor toplote već i elegantno rešenje koje odražava vrhunsku italijansku inženjersku tradiciju. MYNUTE S čini grejanje jednostavnim, efikasnim i udobnim, postavljajući standarde u industriji gasnih kotlova.

Kotlovi na gas Mynute S 28 kW konvencionalni Beretta CSI nude visoku pouzdanost u sagorevanju i poseduju elektroniku sa velikim stepenom zaštite IPX5D. Zahvaljujući visoko kvalitetnim komponentama, uređaji se odlikuju sigurnošću i čvrstinom. Mynute S dolazi sa najnovijim sigurnosnim elementima: kontrolom prisustva plamena, kontrolom evakuacije produkata sagorevanja, kontrolom temeparture i pritiska. Funkcija protiv blokade pumpe i funkcija protiv smrzavanja kao serijske funkcije produžavaju životni vek uređaja Dupli otvori za vazduh Mesto za merenje izduvnih gasova Ekspanziona posuda Sanitarni izmenjivač Gasni ventil Pažnja: Fotografija prikazuje samo modele 24-28 CSI Flusostat Klimatska termoregulacija (spoljna sonda kao dodatna oprema) Štampana ploča Stepen električne zaštite IPX5D 3-kraki ventil Mynute S takođe poseduje funkciju “Survivor”, funkciju koja u sanitarnom režimu omogućava da uređaj radi u slučaju kvara NTC sonde.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

332x400x740mm

Tip kotla

Konvencionalni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

33kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

28kW

Grejna površina

200-240m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela