Dimovodni set kondenzacioni Biasi

6.666 RSD

Kotlovi na gas Biasi

Opis

Biasi vodeći italijanski proizvođač gasnih kotlova, pruža vrhunske kondenzacione gasne dimovode dizajnirane da upotpune performanse njihovih renomiranih gasnih kotlova. Ovi dimnjaci predstavljaju ključnu komponentu sistema grejanja, doprinoseći efikasnosti i bezbednosti gasnih kotlova. Dimovodni set kondenzacioni Biasi napravljen je od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugovečnost i sigurnost. Ova čvrsta konstrukcija pruža pouzdanu podršku za efikasno odvođenje dimnih gasova iz gasnih kotlova.

Dimovodi su posebno dizajnirani kako bi optimalno iskoristili kondenzacionu tehnologiju gasnih kotlova. Ova tehnologija omogućava povrat toplote iz dimnih gasova, povećavajući ukupnu efikasnost grejanja i smanjujući troškove.

Biasi-jevi dimnjaci su prilagodljivi različitim modelima gasnih kotlova, uključujući kondenzacione kotlove. Ova prilagodljivost omogućava instalaciju dimnjaka u skladu sa specifičnostima sistema grejanja i prostora u kojem se koriste.

Estetski aspekti dimnjaka su pažljivo razmotreni, prateći moderne standarde dizajna. Ovo čini Biasi-jeve dimnjake ne samo funkcionalnim već i vizualno privlačnim, doprinoseći harmoniji sa okolinom.

Kao kompanija posvećena održivosti, Biasi se trudi da i dimnjaci budu ekološki odgovorni. Niska emisija štetnih gasova i optimalno iskorišćenje energije iz dimnih gasova čine ove dimnjake prijateljskim prema životnoj sredini.

U zaključku, Biasi-jevi kondenzacioni gasni dimnjaci predstavljaju neizostavnu kariku u efikasnosti gasnih kotlova. Kroz kombinaciju visokokvalitetne konstrukcije, inovativne kondenzacione tehnologije i estetskog dizajna, ovi dimnjaci doprinose stvaranju održivih i visokoperformansnih sistema grejanja. Dimovodni set kondenzacioni Biasi koristi se za dovod vazduha i odvod dimnih gasova iz kondezacionih kotlova. Standardni prečnik cevi je 80/125 mm. Spoljna cev je je od čelika, a cev za dimne gasove je od veštačkih materijala.

Dodatne informacije

Dimenzije dimovoda

Ø80/125