Kotlovi na gas Luna 3 31 kW konvencionalni Baxi

109.088 RSD

Kotlovi na gas Baxi

Opis

BAXI, čuveni italijanski proizvođač gasnih kotlova, ponosno predstavlja model LUNA 3, sofisticirano rešenje koje podiže standarde kada je reč o gasnim kotlovima. Ovaj uređaj, posebno dizajniran da zadovolji potrebe savremenih domova i poslovnih prostora, ističe se po efikasnosti, pouzdanosti i inovativnom pristupu opremi za grejanje. Kotlovi na gas Luna 3 31 kW konvencionalni Baxi postavljaju visoke standarde u efikasnosti korišćenja gasa. Sistem visokih performansi omogućava optimalno iskorišćenje energije, čime se smanjuju troškovi grejanja i istovremeno štede prirodni resursi. Ovaj model je savršen izbor za one koji traže napredno rešenje koje će im pomoći da održe toplinu u svom domu uz minimalan utrošak energije.

LUNA 3 se ističe po svom pametnom pristupu upravljanju. Napredni termostatski sistem omogućava precizno podešavanje temperature, prilagođavajući se dinamici prostora. Ovaj gasni kotao takođe dolazi sa intuitivnim kontrolnim panelom koji omogućava korisnicima da lako upravljaju i prate performanse sistema.

Sa svojim elegantnim i kompaktnim dizajnom, BAXI LUNA 3 ne zauzima mnogo prostora, a istovremeno pruža impresivnu snagu. Ovaj kotao se lako uklapa u različite prostore, od malih stanova do većih poslovnih objekata, nudeći fleksibilno rešenje za grejanje.

BAXI je posvećen očuvanju životne sredine, a model LUNA 3 odražava tu predanost. Smanjena emisija štetnih gasova čini ga ekološki odgovornim izborom, podržavajući borbu protiv klimatskih promena. BAXI LUNA 3 nije samo gasni kotao; to je izuzetan predstavnik inovacija u domenu opreme za grejanje. Sa svojom kombinacijom efikasnosti, tehnoloških rešenja i kompaktnog dizajna, ovaj model čini vaš prostor ne samo toplim, već i pametnim. Investirajte u BAXI LUNA 3 i doživite vrhunsko iskustvo grejanja uz italijanski pečat kvaliteta.

Kotlovi na gas Luna 3 31 kW konvencionalni Baxi su fasadno-kombinovani kotlovi u verzijama sa otvorenom i sa zatvorenom komorom za sagorevanje (fasadna i dimnjačka varijanta).
Kotlovi su sa mesinganom hidrauličnom grupom, povećanim izmenjivačem toplote, kao i jačom pumpom.

  • Kotao može upravljati sa 2 različite zone u režimima 45/80°C
  • Mogućnost povezivanja sa Baxi solarnim sistemom
  • Funkcija predgrevanja sanitarne vode
  • Kao opcija može se naručiti i ugraditi žična ili bežična varijanta daljinskog upravljača
  • Potpuna zaštita od smrzavanja kao i sistem protiv blokade pumpe i trokrakog ventila
  • Stepen zaštite od prskajuće vode IPx5D
  • Mogućnost priključenja na eksterni rezervoar za pripremu tople sanitarne vode (modeli samo za grejanje)
  • Dimenzije: 763x450x345 mm
  • Kotlovi na gas Luna 3 24 kW konvencionalni Baxi imaju GARANCIJU 5 GODINA (uz obavezno periodično održavanje)

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

345x450x763mm

Tip kotla

Konvencionalni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

40kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

31kW

Grejna površina

220-260m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela