Kotlovi na gas Ciao X grejanje 15 kW kondenzacioni Beretta

120.600 RSD

Kotlovi na gas Beretta

Opis

Kotlovi na gas Ciao X grejanje 15 kW kondenzacioni Beretta se ističu po svojoj kondenzacionoj tehnologiji koja omogućava izuzetno efikasno iskorišćenje toplote iz sagorelog gasa. Ova inovacija ne samo da smanjuje troškove grejanja već i minimizira emisiju štetnih gasova, postavljajući ga u red ekološki prihvatljivih rešenja za grejanje.

Beretta, ugledni italijanski proizvođač gasnih kotlova, donosi na tržište svoj vrhunski model kondenzacionih gasnih kotlova – CIAO X. Ovaj sofisticirani kotao postavlja nove standarde u efikasnosti, ekonomičnosti i održivosti, čineći ga idealnim izborom za sve koji traže vrhunsku opremu za grejanje.

CIAO X je opremljen inteligentnim sistemom kontrole koji omogućava korisnicima precizno upravljanje temperaturom i energetskom potrošnjom. Ovaj sistem prilagođava rad kotla u skladu sa stvarnim potrebama prostora, čime se osigurava optimalna efikasnost grejanja.

Sa svojim kompaktnim dizajnom, CIAO X omogućava jednostavnu instalaciju u različite prostore. Bez obzira na veličinu stambenog objekta ili komercijalnog prostora, ovaj kotao pruža snažne performanse grejanja bez zauzimanja suvišnog prostora.

Beretta CIAO X odražava snažan fokus na održivost i ekološku odgovornost. Niski nivoi emisija i visoka energetska efikasnost čine ga energetski efikasnim rešenjem koje doprinosi globalnim naporima očuvanja životne sredine.

U zaključku, Beretta CIAO X kondenzacioni gasni kotao predstavlja vrhunac italijanske inženjerske izvrsnosti u domenu gasnih kotlova. Ovaj model kombinuje visoku efikasnost, inteligentnu kontrolu i održivost, pružajući korisnicima optimalno iskustvo grejanja. Investiranjem u CIAO X, korisnici dobijaju ne samo efikasan sistem grejanja već i potvrdu posvećenosti Berette kvalitetu i inovacijama.

Ciao, jedan od najprodavanijih zidnih kotlova u beretta katalogu ikad, sada je potpuno redizajniran. Novi model je rezultirao novom kondenzacijom sa mnogo inovativnih karakteristika i prednosti. Nova serija Beretta zadržava prepoznatljive karakteristike svog prethodnika u smislu pouzdanosti i jednostavnosti za korisnika, dodajući mnoge važne novitete: od novog primarnog izmenjivača toplote od nerđajućeg čelika, preko novog ekrana do hidrauličkih DIN priključaka.

Sa CIAO X Beretta unapređuje se istraživanje veće udobnosti i inovacije u pogledu zaštite životne sredine, što je oduvek predstavljalo jedno od prednosti brenda. Ova svest o obnovljivoj energiji je uticala na to da se radi u smeru visoke efikasnosti, niske potrošnje i visokom odnosu modulacije (1:8), koji u kombinaciji sa fleksibilnošću instalacije, kompaktnom veličinom i malom težinom, omogućavaju da se CIAO X postavi na vrh svoje kategorije. Ali, štaviše, CIAO X misli unapred za buduće generacije. Nova gama već može prerađivati mešavinu vodonika do 20%, koji predstavlja
održivi izvor energije i koji će biti prava ekološka prekretnica u narednim godinama.

Kotlovi na gas Ciao X grejanje 15 kW kondenzacioni Beretta poseduju digitalni ekran na dodir, koji predstavlja kombinaciju inovativnog dizajna i karakteristika, koje su prilagođene korisniku. Jednostavnim dodirom na 7 tačaka ekrana, moguće je na intuitivan način pristupiti svim postavkama i parametrima kotla i sistema. Svaki dodir aktivira zujalicu, koja generiše akustičnu povratnu informaciju kao potvrdu operacije. LCD ekran komunicira sa korisnikom i instalaterom preko ikona, bez upotrebe teksta, kako bi se omogućilo trenutno razumevanje prikazane funkcije.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

275x400x700mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje

Masa kotla

27,5kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

15kW

Grejna površina

80-120m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø80/125

Boja

Bela