Kotlovi na gas Rinnova 24 kW konvencionalni Biasi

74.210 RSD

Kotlovi na Gas Biasi

Opis

Kotlovi na gas Rinnova 24 kW konvencionalni Biasi su modeli gasnog kotla koji se proizvodi u kapacitetima od 24, 28 i 32kW sa prirodnim ili prinudnim izbacivanjem gasova. Jednostavan za ugradnju, RINNOVA je kotao pogodan za zamenu postojećih kotlova kao i za ugradnju u novim stabenim prostorima. Inovativni digitalni kontrolni panel ima za cilj da korisniku olakša korišćenje uređaja i da prezentuje sveobuhvatne informacije o uređaju.

RINNOVA je kotao visoke efikasnosti.

Modulacija plamena obezbeđuje smanjenje potrošnje gasa i stabilnost rada u sistemu centralnog gejanja i pripreme sanitarne vode. Zahvaljujuću temperaturnim senzorima i prekidačuma protoka vode obezbeđuje se maksimalan komfort u korišćenju uređaja. Primarni izmenjivač tehnološki unapređen da obezbedi maksimalnu efikasnost prenosa toplotne energije. Kotao poseduje brojne sisteme zaštite kao što su: zaštita od kamenca, zaštita usled nedovoljne cirkulacije vode, elektronsko paljenje, modulacija plamena, zaštita pri niskim temperaturama…

Kotlovi na gas Rinnova 24 kW konvencionalni Biasi se mogu programirati da obezbede najbolji komfor, smanjenje vremena čekanja i obezbeđivanje stabilne temperature u sistemu sanitarne vode.

Postoji mogućnost povezivanja sa eksternim senzorom i sobnim termostatom.

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati. Ostali kotlovi na gas

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kotlovi na gas Rinnova 24 kW konvencionalni Biasi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.