Kotlovi na gas Victrix Pro 35 kW kondenzacioni Immergas

245.946 RSD

Kotlovi na gas Immergas

Opis

Immergas, sinonim za vrhunski kvalitet u svetu gasnih kotlova, predstavlja svoj izuzetni model kondenzacionog gasnog kotla – Victrix Pro. Ovaj kotao predstavlja vrhunac tehnološke inovacije, visoke efikasnosti i modernog dizajna, postavljajući nove standarde u industriji gasnih kotlova i opreme za grejanje. Kotlovi na gas Victrix Pro 35 kW kondenzacioni Immergas donose vrhunsku tehnologiju u svet grejanja. Sa kondenzacionom tehnologijom, ovaj kotao efikasno koristi toplotu iz izduvnih gasova, čime se postiže maksimalna iskorišćenost energije. Inteligentni sistem upravljanja prilagođava se dinamičnoj potrošnji, obezbeđujući optimalnu efikasnost sagorevanja gasa.

Efikasnost Victrix Pro modela postiže se kombinacijom kondenzacione tehnologije i visokih performansi sagorevanja. Ovaj kotao pruža ne samo uštedu u troškovima grejanja već i smanjuje emisije štetnih gasova, čime doprinosi očuvanju životne sredine.

Estetika Victrix Pro modela odražava spoj elegancije i modernosti. Tanak i kompaktan dizajn čini ga neprimetnim u prostoru, dok LED ekran i intuitivni interfejs omogućavaju jednostavno upravljanje i praćenje rada kotla. Kotao je opremljen naprednim sistemima za kontrolu i praćenje, čime se korisnicima pruža potpuna kontrola nad podešavanjem temperature i vremenskim programima. Upravljanje grejanjem nikada nije bilo lakše.

Victrix Pro model je dizajniran sa fleksibilnošću u instalaciji, omogućavajući prilagodljivost različitim sistemima grejanja. Ovaj aspekt čini ga idealnim izborom kako za stambene objekte, tako i za poslovne prostore. Immergas se posvećuje sigurnosti korisnika. Victrix Pro je opremljen brojnim sigurnosnim funkcijama, uključujući zaštitu od pregrevanja i automatsko isključivanje u slučaju nepravilnosti, čime se obezbeđuje bezbrižan rad.

Immergas Victrix Pro kondenzacioni gasni kotao sjedinjuje tehnološku savršenost, visoku efikasnost i estetsku sofisticiranost. Ovaj model potvrđuje posvećenost Immergasa pružanju vrhunskih rešenja za grejanje, postavljajući ih u sam vrh industrije gasnih kotlova i opreme za grejanje.

Kotlovi na gas Victrix Pro 35 kW kondenzacioni Immergas namenjeni su za grejanje i opremljeni su cirkulacionom pumpom i sigurnosnim ventilom. Kotlovi se mogu ugrađivati u zatvorenom prostoru, kao i van zgrade, bez potrebe za dodatnom zaštitom. Kotao je opremljen regulacionim panelom pomoću kojeg je moguće podesiti funkcionalne parametre uređaja prema zahtevima sistema na koji se priključuje.

• Kondenzacioni, fasadni gasni kotao
• Grejnog kapaciteta od 35kW – 120kW
• Kompaktnih dimenzija
• Pogodan za spoljnu i unutrašnju instalaciju   (ne zahteva dodatnu zaštitu)
• Mogućnost instalacije u kaskadi (do 5 kotlova)
• Dva NTC senzora za proveru temperature sistema
• Kondenzacioni modul od nerđajućeg čelika
• Zaštita od smrzavanja do – 5°C
• Index zaštite IPX5D
• Dijagnostika kotla preko displeja
• Daljinski upravljač (opciono)
• Visoka sezonska efikasnost: Opseg modulacije 1:10
• Mogućnost povezivanja na Immergas solarni sistem na rezervoare od 200, 300, 500, 1000, 1500 i 2000 lit.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

457x442x843mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

51,2kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

35kW

Grejna površina

280-320m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela