Dimovodni set konvencionalni Biasi

4.706 RSD

Kotlovi na gas Biasi

Opis

Biasi , istaknuti italijanski proizvođač gasnih kotlova, pruža izuzetne konvencionalne gasne dimnjake specijalno dizajnirane da optimizuju performanse njihovih gasnih kotlova. Ovi dimnjaci igraju ključnu ulogu u odvođenju dimnih gasova iz kotlova, obezbeđujući efikasnost i bezbednost u radu sistema grejanja.

Biasi-jevi konvencionalni gasni dimnjaci izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, pružajući izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Ova robustna konstrukcija garantuje efikasno odvođenje dimnih gasova i minimalizuje rizik od bilo kakvih problema.

Dimnjaci su pažljivo prilagođeni različitim modelima gasnih kotlova, uključujući konvencionalne kotlove. Ova prilagodljivost omogućava laku integraciju dimnjaka sa specifičnostima sistema grejanja i prostorom u kojem se koriste.

Biasi-jevi konvencionalni dimnjaci dizajnirani su sa fokusom na efikasno odvođenje dimnih gasova. Ovo je ključno za održavanje čiste i sigurne unutrašnje sredine, a istovremeno doprinosi ukupnoj performansi gasnih kotlova.

Estetika je važan aspekt dizajna dimnjaka. Biasi se pobrinuo da njihovi konvencionalni dimnjaci ne samo što su funkcionalni već i vizualno doprinose prostoru. Harmonija sa okolinom je postignuta kroz pažljiv odabir materijala i moderni dizajn.

Biasi je posvećen održivom razvoju, što se odražava i u njihovim dimnjacima. Niska emisija štetnih gasova i efikasno odvođenje dimnih gasova čine ove dimnjake ekološki odgovornim izborom.

U zaključku, Biasi-jevi konvencionalni gasni dimnjaci su ključna komponenta sistema grejanja, pružajući sigurnost, efikasnost i estetiku. Kroz kombinaciju vrhunske konstrukcije, prilagodljivosti i ekološke osvešćenosti, ovi dimnjaci doprinose optimalnom radu gasnih kotlova, stvarajući funkcionalan i siguran sistem grejanja. Dimovodni set konvencionalni Biasi koristi se za dovod vazduha i odvod dimnih gasova iz konvencionalnih kotlova. Standardni prečnik cevi je 60/100 mm. Cev 60/100 je teleskopska dužine 405-625 mm i uključuje prelazni adapter na cev 80/125 mm. Spoljna cev je je od čelika, a cev za dimne gasove je od veštačkih materijala.

Dodatne informacije

Dimenzije dimovoda

Ø60/100