Kotlovi na gas Condens 2500W grejanje 14 kW Bosch

145.106 RSD

Kotlovi na gas Bosch

Opis

Bosch, sinonim za nemački inženjering i vrhunski kvalitet, predstavlja svoj vrhunski model kondenzacionih gasnih kotlova – CONDENS 2500W. Ovaj kotao predstavlja izuzetan spoj inovacija, energetske efikasnosti i pouzdanosti, postavljajući nove standarde u domenu gasnih kotlova i opreme za grejanje. Kotlovi na gas Condens 2500W grejanje 14 kW Bosch se ističu po naprednoj kondenzacionoj tehnologiji koja omogućava efikasno iskorišćenje toplote iz dimnih gasova. Ova tehnologija ne samo da smanjuje troškove grejanja, već i minimalizira emisiju štetnih gasova, čineći ga ekološki odgovornim rešenjem.

Sa visokim stepenom energetske efikasnosti, CONDENS 2500W omogućava korisnicima značajne uštede na računima za energiju. Kroz pametno korišćenje kondenzacione tehnologije, ovaj kotao obezbeđuje optimalnu iskoristivost energije iz goriva. CONDENS 2500W poseduje modularni dizajn koji pruža visok nivo prilagodljivosti u instalaciji i upotrebi. Ova karakteristika čini ga idealnim izborom za širok spektar objekata, uključujući stambene i komercijalne prostore.

Opremljen pametnim sistemom kontrole, ovaj gasni kotao omogućava korisnicima jednostavno upravljanje i podešavanje parametara grejanja. Personalizovane postavke omogućavaju preciznu kontrolu i udobnost prilagođenu specifičnim potrebama korisnika.

CONDENS 2500W ne samo da se ističe po funkcionalnosti već i doprinosi estetskom izgledu prostora. Bosch je pažljivo birao materijale kako bi obezbedio dugovečnost, pouzdanost i atraktivan izgled ovog gasnog kotla. Bosch, kao lider u oblasti održivosti, integriše ekološki odgovorne elemente u svoje proizvode. Niska emisija štetnih gasova tokom rada ovog kotla doprinosi globalnim naporima očuvanja životne sredine.

Bosch CONDENS 2500W kondenzacioni gasni kotao predstavlja vrhunac nemačkog inženjeringa i tehnologije. Sa fokusom na energetskoj efikasnosti, prilagodljivosti i estetici, ovaj kotao pruža sofisticirano rešenje za grejanje koje zadovoljava najviše standarde u domenu performansi i održivosti.

Gasni uređaj Condens 2500 W greje vodu koristeći princip rada protočnog bojlera. Ovaj način pripreme tople vode izuzetno je pogodan, što znači da nakon otvaranja slavine odmah počinje da teče topla voda konstantne temperature. Svojim modernim, kompaktnim dizajnom, ovaj zidni gasni uređaj ne samo da lepo izgleda, nego zauzima vrlo mali prostor. Uređaj se isporučuje sa standardnim vertikalnim priključkom blizu zida, te ne zahteva dodatne montažne ploče. LCD korisnički ekran gasnog uređaja Condens 2500 W jasno je strukturiran i lak za korišćenje. Može se jednostavno i intuitivno koristiti sa samo nekoliko tastera i logičkih simbola, čak i u tamnijem okruženju zahvaljujući ugrađenom pozadinskom osvetljenju.

Gasnom kondenzacionom tehnologijom smanjuje se potrošnja gasa i time snižavaju Vaši troškovi grejanja i pripreme tople vode. Inovativna automatika može se kombinovati sa širokim asortimanom Bosch regulatora i modula. Tip regulacije prema spoljašnjim uslovima čini maksimalnu uštedu, a pritom Vaš dom čini toplim u svakom trenutku. Takođe je korisna kombinacija sa Bosch solarnim sistemima podrške grejanju i pripreme sanitarne vode. Kotlovi na gas Condens 2500W grejanje 14 kW Bosch mogu se brzo i lako instalirati, čime se cena rada instalatera smanjuje na minimum. Održavanje je takođe brzo i ekonomično, jer su sve komponente kotla dostupne sa prednje strane.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

300x400x815mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje

Masa kotla

36kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

14kW

Grejna površina

80-120m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela