Dimovodni set konvencionalni Immergas

4.393 RSD

Kotlovi na gas Immergas

Opis

Immergas, renomirani proizvođač gasnih kotlova i opreme za grejanje, pruža vrhunske gasne dimnjake koji su specifično dizajnirani kako bi optimalno funkcionisali u skladu sa njihovim gasnim kotlovima. Ovi gasni dimnjaci predstavljaju ključni deo sistema grejanja, obezbeđujući siguran i efikasan odvod izduvnih gasova, uz istovremeno poštovanje visokih standarda bezbednosti i kvaliteta. Dimovodni set konvencionalni Immergas koristi se za dovod vazduha i odvod dimnih gasova iz konvencionalnih kotlova. Standardni prečnik cevi je 60/100 mm. Cev 60/100 je teleskopska dužine 405-625 mm i uključuje prelazni adapter na cev 80/125 mm. Spoljna cev je je od čelika, a cev za dimne gasove je od veštačkih materijala.

Dimovodni set konvencionalni Immergas je projektovan sa posebnim fokusom na savršeno uklapanje sa njihovim gasnim kotlovima. Ova sinergija omogućava optimalno sagorevanje goriva, čime se povećava efikasnost sistema grejanja.

Bezbednost korisnika je na prvom mestu, a Immergas to postiže kroz integrisane sigurnosne funkcije u svoje gasne dimnjake. Otporni su na ekstremne temperature i često su opremljeni sistemima zaštite od pregrevanja, obezbeđujući stabilan i bezbedan rad. Immergas se ponosi korišćenjem visokokvalitetnih materijala u izradi svojih dimnjaka. Nerđajući čelik, aluminijum i druge otporne legure garantuju dugotrajan rad i održavanje visokih performansi tokom vremena.

Dizajn Immergas gasnih dimnjaka ne zanemaruje estetiku. Ovi dimnjaci nisu samo funkcionalni već i doprinose celokupnom izgledu prostora. Moderni i atraktivni, prilagođavaju se različitim stilovima enterijera.Immergas dimnjaci su prilagodljivi različitim uslovima instalacije, čineći ih pogodnim za različite vrste objekata. Ova prilagodljivost olakšava proces instalacije, čime se štedi vreme i resursi.

U skladu sa globalnim trendovima ekološke svesti, Immergas se fokusira na ekološku održivost. Njihovi gasni dimnjaci obezbeđuju efikasan odvod izduvnih gasova, smanjujući negativan uticaj na životnu sredinu.

U zaključku, Immergas gasni dimnjaci su ključni elementi sistema grejanja, pružajući bezbedan i efikasan odvod izduvnih gasova. Sa fokusom na kvalitetu, bezbednosti i estetici, ovi dimnjaci su idealan dodatak Immergas gasnim kotlovima, čineći celokupan sistem grejanja kompletnim i pouzdanim.

Dodatne informacije

Dimenzije dimovoda

Ø60/100