Kotlovi na gas atmoTEC pro VUW 24 kW konvencionalni Vaillant

107.313 RSD

Kotlovi na gas Vaillant

Opis

Kotlovi na gas atmoTEC pro VUW 24 kW konvencionalni Vaillant su idelano rešenje za modernizaciju objekata, kao i za novogradnju. Zahvaljujući kompaktnim merama, na minimalnom prostoru za ugradnju, kotao pruža udobnost etažnog grejanja i pripreme tople vode. Mikroprocesorska tehnologija omogućava u potpunosti automatizovan i siguran rad. U ponudi su uređaji sa priključkom na klasičan dimnjak (atmoTEC) i tzv. „fasadni“ kotao sa posebnim vazduho-dimovodnim sistemom (turboTEC).

Vaillant, renomirani nemački proizvođač gasnih kotlova i opreme za grejanje, predstavlja svoj izuzetni model konvencionalnog gasnog kotla – atmoTEC PRO. Ovaj kotao kombinuje visoke performanse, efikasnost i pouzdanost kako bi pružio optimalno rešenje za grejanje domova i poslovnih prostora.

AtmoTEC PRO donosi vrhunsku tehnologiju u svet konvencionalnih gasnih kotlova. Opremljen visokoefikasnim gorionikom, ovaj kotao obezbeđuje efikasno sagorevanje gasa, pružajući istovremeno pouzdanost i uštedu u potrošnji energije. Sa kapacitetom prilagođenim različitim potrebama grejanja, atmoTEC PRO je dizajniran da pruži visoke performanse u održavanju željene temperature prostora. Brzo i precizno odgovara na promene potreba grejanja, čineći ga izuzetno efikasnim.

Vaillant se ističe u oblasti energetske efikasnosti, a atmoTEC PRO je primer tog posvećenja. Sa visokim stepenom iskorišćenja goriva, ovaj kotao doprinosi smanjenju troškova grejanja i ekološkom očuvanju. AtmoTEC PRO je koncipiran sa fokusom na jednostavno održavanje. Pristup komponentama kotla je olakšan, što olakšava servisiranje i produžava životni vek uređaja.

Bezbednost korisnika je ključna, a atmoTEC PRO je opremljen nizom integrisanih bezbednosnih funkcija. Automatsko isključivanje u slučaju nepravilnosti ili previsoke temperature pruža dodatnu sigurnost.Vaillant vodi računa o različitim potrebama korisnika, a atmoTEC PRO je prilagodljiv različitim uslovima instalacije. Ova prilagodljivost čini ga izuzetnim izborom za različite vrste objekata. Vaillant se trudi da njihovi kotlovi ne samo da pruže vrhunske performanse već da i estetski doprinesu prostoru. atmoTEC PRO ima moderan dizajn koji se lako uklapa u različite enterijere.

Vaillant atmoTEC PRO predstavlja idealno rešenje za one koji traže konvencionalni gasni kotao visokih performansi. Sa fokusom na tehnološkoj inovaciji, energetskoj efikasnosti i jednostavnom održavanju, ovaj model potvrđuje Vaillantovu reputaciju kao lidera u oblasti gasnih kotlova i opreme za grejanje.

eBUS komunikacioni interfejs Vam omogućava da međusobno povežete različite jedinice u okviru kućnog sistema grejanja. Fleksibilan dizajn eBUS interfejsa omogućava nadogradnju i proširenje sistema uz minimalan napor. To znači da sistem prati tehnološki napredak i čuva Vaše ulaganje daleko u budućnosti.

Digitalni informaciono-analitički (DIA) sistem. Smanjeni zahtevi za održavanjem i duži rok trajanja zahvaljujući širokom rasponu modulacije. Raspon modulacije je granica između najveće i najmanje snage kotla za grejanje. Sa širokim rasponom modulacije, Vaillantov kotao za grejanje radi tiho i postojano, istovremeno obezbeđujući potrebno optimalno grejanje Vašeg doma. Modulacija, takođe, značajno smanjuje broj ciklusa uključeno/isključeno, a rezultat su niže emisije ugljenika. Osim toga, komponente su zaštićene od nepotrebnog habanja, zahvaljujući čemu su značajno smanjeni troškovi održavanja Vašeg kotla.

Kotlovi na gas atmoTEC pro VUW 24 kW konvencionalni Vaillant mogu da rade na bilo koju vrstu gasa, bez obzira na to da li se radi o prirodnom gasu, tečnom naftnom gasu (LPG) ili biogasu. Kada se koristi druga vrsta gasa, proces sagorevanja automatski se prilagođava i obezbeđuje konstantno visoku efikasnost potrošnje goriva. Osim toga, da bi Vam olakšali planiranje za budućnost, ova fleksibilnost donosi korist od dalje liberalizacije tržišta gasa i od mešavina goriva koje sadrže biogenski gas.

  • eBUS interfejs za fleksibilnu nadogradnju i proširenje sistema grejanja.
  • Širok raspon modulacije smanjuje habanje komponenata.
  • Radi na bilo koju vrstu gasa.
  • Pripremljen za priključak na Vaillantov sertifikovani vazduho-dimovodni sistem.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

338x440x800mm

Tip kotla

Konvencionalni

Tip montaže

Dimnjački

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

35kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

24kW

Grejna površina

160-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Boja

Bela