Kotlovi na gas turboTEC pro VUW 24 kW konvencionalni Vaillant

123.966 RSD

Kotlovi na gas Vaillant

Opis

Kotlovi na gas turboTEC pro VUW 24 kW konvencionalni Vaillant su idelano rešenje za modernizaciju objekata, kao i za novogradnju. Zahvaljujući kompaktnim merama, na minimalnom prostoru za ugradnju, kotao pruža udobnost etažnog grejanja i pripreme tople vode. Mikroprocesorska tehnologija omogućava u potpunosti automatizovan i siguran rad. U ponudi su uređaji sa priključkom na klasičan dimnjak (atmoTEC) i tzv. „fasadni“ kotao sa posebnim vazduho-dimovodnim sistemom (turboTEC).

Vaillant, sinonim za vrhunske gasne kotlove i inovativnu opremu za grejanje, predstavlja svoj model turboTEC PRO koji postavlja standarde u domenu konvencionalnih gasnih kotlova. Ovaj izuzetan kotao na gas kombinuje efikasnost, pouzdanost i tehnološke inovacije kako bi pružio optimalno rešenje za grejanje prostora.

Vaillant turboTEC PRO donosi najnoviju tehnologiju u oblast gasnih kotlova. Sa visokokvalitetnim gorionikom, ovaj kotao obezbeđuje efikasno sagorevanje gasa, čime se postiže optimalna temperatura prostora uz minimalnu potrošnju energije. TurboTEC PRO se ističe visokim performansama i sposobnošću prilagođavanja različitim potrebama grejanja. Sa brzim odzivom na promene temperature, ovaj kotao pruža konstantan komfor u svim uslovima.

Vaillant je poznat po svojoj posvećenosti energetskoj efikasnosti, a turboTEC PRO nije izuzetak. Visok stepen iskorišćenja goriva smanjuje troškove grejanja i istovremeno doprinosi očuvanju životne sredine. TurboTEC PRO je koncipiran sa fokusom na jednostavno održavanje. Pristup svim ključnim komponentama je olakšan, što omogućava lakše servisiranje i produžava vek trajanja uređaja.

Bezbednost korisnika je apsolutni prioritet, a turboTEC PRO je opremljen nizom bezbednosnih funkcija. Automatsko isključivanje u slučaju nepravilnosti ili prekomerne temperature dodatno pruža sigurnost. Vaillant se trudi da njihovi kotlovi zadovolje različite potrebe korisnika, a turboTEC PRO je prilagodljiv različitim uslovima instalacije. Ova fleksibilnost ga čini izuzetno pogodnim za različite vrste objekata. Vaillant stavlja naglasak ne samo na funkcionalnost već i na estetiku svojih proizvoda. TurboTEC PRO ima moderan i atraktivan dizajn, doprinoseći vizuelnom doživljaju prostora.

Vaillant turboTEC PRO predstavlja vrhunski izbor za one koji traže konvencionalni gasni kotao koji objedinjuje tehnološku izvrsnost, visoke performanse i energetsku efikasnost. Ovaj model potvrđuje reputaciju Vaillanta kao lidera u oblasti gasnih kotlova i opreme za grejanje.

eBUS komunikacioni interfejs Vam omogućava da međusobno povežete različite jedinice u okviru kućnog sistema grejanja. Fleksibilan dizajn eBUS interfejsa omogućava nadogradnju i proširenje sistema uz minimalan napor. To znači da sistem prati tehnološki napredak i čuva Vaše ulaganje daleko u budućnosti.

Digitalni informaciono-analitički (DIA) sistem. Smanjeni zahtevi za održavanjem i duži rok trajanja zahvaljujući širokom rasponu modulacije. Raspon modulacije je granica između najveće i najmanje snage kotla za grejanje. Sa širokim rasponom modulacije, Vaillantov kotao za grejanje radi tiho i postojano, istovremeno obezbeđujući potrebno optimalno grejanje Vašeg doma. Modulacija, takođe, značajno smanjuje broj ciklusa uključeno/isključeno, a rezultat su niže emisije ugljenika. Osim toga, komponente su zaštićene od nepotrebnog habanja, zahvaljujući čemu su značajno smanjeni troškovi održavanja Vašeg kotla.

Kotlovi na gas turboTEC pro VUW 24 kW konvencionalni Vaillant mogu da rade na bilo koju vrstu gasa, bez obzira na to da li se radi o prirodnom gasu, tečnom naftnom gasu (LPG) ili biogasu. Kada se koristi druga vrsta gasa, proces sagorevanja automatski se prilagođava i obezbeđuje konstantno visoku efikasnost potrošnje goriva. Osim toga, da bi Vam olakšali planiranje za budućnost, ova fleksibilnost donosi korist od dalje liberalizacije tržišta gasa i od mešavina goriva koje sadrže biogenski gas.

  • eBUS interfejs za fleksibilnu nadogradnju i proširenje sistema grejanja.
  • Širok raspon modulacije smanjuje habanje komponenata.
  • Radi na bilo koju vrstu gasa.
  • Pripremljen za priključak na Vaillantov sertifikovani vazduho-dimovodni sistem.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

338x440x800mm

Tip kotla

Konvencionalni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

39kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

24kW

Grejna površina

160-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela