Kotlovi na gas turboTEC plus VUW 28 kW konvencionalni Vaillant

178.580 RSD

Kotlovi na gas Vaillant

Opis

Kotlovi na gas turboTEC plus VUW 28 kW konvencionalni Vaillant su idelano rešenje za modernizaciju objekata, kao i za novogradnju. Zahvaljujući kompaktnim merama, na minimalnom prostoru za ugradnju, kotao pruža udobnost etažnog grejanja i pripreme tople vode. Mikroprocesorska tehnologija omogućava u potpunosti automatizovan i siguran rad. U ponudi su uređaji sa priključkom na klasičan dimnjak (atmoTEC) i tzv. „fasadni“ kotao sa posebnim vazduho-dimovodnim sistemom (turboTEC).

Vaillant, renomirani nemački proizvođač gasnih kotlova i opreme za grejanje, predstavlja svoj vrhunski model konvencionalnog gasnog kotla – turboTEC PLUS. Ovaj kotao na gas donosi kombinaciju sofisticirane tehnologije, visokih performansi i energetske efikasnosti, čineći ga idealnim izborom za efikasno grejanje domova i poslovnih prostora.

turboTEC PLUS je sinonim za vrhunsku tehnologiju u oblasti gasnih kotlova. Opremljen naprednim gorionikom i inteligentnim kontrolnim sistemom, ovaj kotao omogućava precizno upravljanje sagorevanjem gasa, što rezultira visokom efikasnošću. Ovaj model se ističe visokim performansama i sposobnošću prilagođavanja različitim potrebama grejanja. Brz odziv na promene temperature omogućava održavanje konstantnog komfora u svim uslovima.

Vaillant je poznat po posvećenosti energetskoj efikasnosti, a turboTEC PLUS to potvrđuje visokim stepenom iskorišćenja goriva. Smanjenje potrošnje energije doprinosi kako ekonomičnosti, tako i očuvanju životne sredine. TurboTEC PLUS je dizajniran sa fokusom na jednostavno održavanje. Pristup ključnim komponentama je olakšan, što olakšava servisiranje i produžava radni vek uređaja.

Bezbednost korisnika je apsolutni prioritet, a turboTEC PLUS je opremljen nizom bezbednosnih funkcija. Automatsko isključivanje u slučaju nepravilnosti ili prekomerne temperature dodatno pruža sigurnost. Vaillant se trudi da njihovi kotlovi zadovolje različite potrebe korisnika, a turboTEC PLUS je prilagodljiv različitim uslovima instalacije. Ova fleksibilnost ga čini odličnim izborom za različite vrste objekata. Estetika je takođe važna, a turboTEC PLUS se ističe modernim i atraktivnim dizajnom. Ovaj kotao ne samo da pruža vrhunske performanse, već i doprinosi estetici prostora.

Vaillant turboTEC PLUS predstavlja vrhunski izbor za one koji traže konvencionalni gasni kotao koji objedinjuje najnoviju tehnologiju, visoke performanse i energetsku efikasnost. Ovaj model potvrđuje reputaciju Vaillanta kao lidera u domenu gasnih kotlova i opreme za grejanje.

eBUS komunikacioni interfejs Vam omogućava da međusobno povežete različite jedinice u okviru kućnog sistema grejanja. Fleksibilan dizajn eBUS interfejsa omogućava nadogradnju i proširenje sistema uz minimalan napor. To znači da sistem prati tehnološki napredak i čuva Vaše ulaganje daleko u budućnosti.

Digitalni informaciono-analitički (DIA) sistem. Smanjeni zahtevi za održavanjem i duži rok trajanja zahvaljujući širokom rasponu modulacije. Raspon modulacije je granica između najveće i najmanje snage kotla za grejanje. Sa širokim rasponom modulacije, Vaillantov kotao za grejanje radi tiho i postojano, istovremeno obezbeđujući potrebno optimalno grejanje Vašeg doma. Modulacija, takođe, značajno smanjuje broj ciklusa uključeno/isključeno, a rezultat su niže emisije ugljenika. Osim toga, komponente su zaštićene od nepotrebnog habanja, zahvaljujući čemu su značajno smanjeni troškovi održavanja Vašeg kotla.

Kotlovi na gas turboTEC plus VUW 28 kW konvencionalni Vaillant mogu da rade na bilo koju vrstu gasa, bez obzira na to da li se radi o prirodnom gasu, tečnom naftnom gasu (LPG) ili biogasu. Kada se koristi druga vrsta gasa, proces sagorevanja automatski se prilagođava i obezbeđuje konstantno visoku efikasnost potrošnje goriva. Osim toga, da bi Vam olakšali planiranje za budućnost, ova fleksibilnost donosi korist od dalje liberalizacije tržišta gasa i od mešavina goriva koje sadrže biogenski gas.

  • eBUS interfejs za fleksibilnu nadogradnju i proširenje sistema grejanja.
  • Širok raspon modulacije smanjuje habanje komponenata.
  • Radi na bilo koju vrstu gasa.
  • Pripremljen za priključak na Vaillantov sertifikovani vazduho-dimovodni sistem.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

338x440x800mm

Tip kotla

Konvencionalni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

43kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

28kW

Grejna površina

200-240m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela