Kotlovi na gas Rinnova 28 kW konvencionalni Biasi

93.281 RSD

Kotlovi na gas Biasi

Opis

Kotlovi na gas Rinnova 28 kW konvencionalni Biasi su modeli gasnog kotla koji se proizvodi u kapacitetima od 24, 28 i 32kW sa prirodnim ili prinudnim izbacivanjem gasova. Jednostavan za ugradnju, RINNOVA je kotao pogodan za zamenu postojećih kotlova kao i za ugradnju u novim stabenim prostorima. Inovativni digitalni kontrolni panel ima za cilj da korisniku olakša korišćenje uređaja i da prezentuje sveobuhvatne informacije o uređaju.

Biasi, istaknuti italijanski proizvođač gasnih kotlova, predstavlja svoj vrhunski model konvencionalnih gasnih kotlova – RINNOVA. Ovaj kotao kombinuje sofisticiranu tehnologiju, efikasnost i pouzdanost, čineći ga izuzetnim izborom za sve koji traže visokokvalitetnu opreme za grejanje.

RINNOVA nosi sa sobom nasleđe Biasijevog dugogodišnjeg posvećenja pružanju pouzdane toplote. Ovaj model konvencionalnog gasnog kotla donosi tradicionalni pristup zagrevanju prostora, ispunjavajući visoke standarde performansi.

Biasi RINNOVA se ističe po efikasnosti postignutoj kroz konvencionalni pristup sagorevanju gasa. Precizno kalibrisano sagorevanje doprinosi optimalnom iskorišćavanju energije, što rezultira visokim nivoom efikasnosti grejanja.

Ovaj model je osmišljen sa fokusom na jednostavnu upotrebu. Intuitivni kontrolni panel omogućava korisnicima lako podešavanje parametara, dok pristupačan dizajn olakšava održavanje i servisiranje kotla.

RINNOVA je prilagodljiv kotao koji zadovoljava raznovrsne potrebe grejanja. Bilo da se koristi za domove, poslovne prostore ili druge aplikacije, ovaj kotao pruža visoke performanse i konstantnu toplotu.

Dizajn RINNOVA kotla nije samo funkcionalan već i estetski doprinosi prostoru. Elegantne linije i kompaktan dizajn čine ga ne samo izuzetno korisnim već i vizuelno privlačnim rešenjem.

U zaključku, Biasi RINNOVA konvencionalni gasni kotao je savremena interpretacija tradicionalnog pristupa grejanju. Sa naglaskom na efikasnosti, pouzdanosti i korisničkom iskustvu, ovaj kotao predstavlja vrhunsku opremu za grejanje koja zadovoljava i najzahtevnije potrebe. Investiranjem u RINNOVA, korisnici biraju visokokvalitetno rešenje koje pruža toplotu, udobnost i dugovečnost.

Modulacija plamena obezbeđuje smanjenje potrošnje gasa i stabilnost rada u sistemu centralnog gejanja i pripreme sanitarne vode. Zahvaljujuću temperaturnim senzorima i prekidačuma protoka vode obezbeđuje se maksimalan komfort u korišćenju uređaja. Primarni izmenjivač tehnološki unapređen da obezbedi maksimalnu efikasnost prenosa toplotne energije. Kotao poseduje brojne sisteme zaštite kao što su: zaštita od kamenca, zaštita usled nedovoljne cirkulacije vode, elektronsko paljenje, modulacija plamena, zaštita pri niskim temperaturama. Kotlovi na gas Rinnova 28 kW konvencionalni Biasi se mogu programirati da obezbede najbolji komfor, smanjenje vremena čekanja i obezbeđivanje stabilne temperature u sistemu sanitarne vode. Postoji mogućnost povezivanja sa eksternim senzorom i sobnim termostatom.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

325x400x703mm

Tip kotla

Konvencionalni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

33,4kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

28kW

Grejna površina

200-240m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Siva