Kotlovi na gas Eolo Mini 24 kW konvencionalni Immergas

85.821 RSD

Kotlovi na gas Immergas

Opis

Kotlovi na gas Eolo Mini 24 kW konvencionalni Immergas su zidni kotlovi na gas namenjeni centralnom grejanju i trenutnoj proizvodnji tople vode za potrebe domaćinstva. Zahvaljujući kompaktnosti, malim dimenzijama i elegantnom dizajnu pogodni su za instalaciju praktično u svim objektima, pogotovo u situacijama gde je prostor za instalaciju ograničen ili se mora iskoristiti u potpunosti.

Immergas, renomirani italijanski proizvođač, predstavlja svoj istaknuti model konvencionalnog gasnog kotla pod nazivom Eolo Mini, postavljajući nove standarde u oblasti gasnih kotlova i opreme za grejanje. Ovaj kompaktni, ali snažni kotao pruža efikasnost, pouzdanost i praktičnost, čineći ga savršenim rešenjem za efikasno grejanje domova i manjih poslovnih prostora.

Eolo Mini se ističe svojim kompaktnim dizajnom, idealnim za prostore ograničenog prostora. Ipak, unutar ovog malog čuda krije se visoka efikasnost sagorevanja gasa, čime se obezbeđuje optimalno iskorišćenje energije. Ovaj model gasnog kotla uključuje najnovije tehnološke inovacije, uključujući napredne sisteme sagorevanja koji minimiziraju gubitke energije. Inteligentna regulacija temperature prilagođava se potrebama korisnika, obezbeđujući konstantno i precizno održavanje željene temperature.

Eolo Mini se pohvaljuje jednostavnim upravljanjem koje korisnicima omogućava lako podešavanje parametara grejanja. Intuitivni interfejs čini ga pristupačnim svima, čak i korisnicima bez tehničkog iskustva. Ova lakoća upravljanja čini Eolo Mini idealnim rešenjem za svakodnevnu upotrebu.

Immergas je posvećen pružanju visokog nivoa pouzdanosti i sigurnosti. Eolo Mini je opremljen nizom sigurnosnih funkcija koje obezbeđuju bezbedan rad, uključujući sisteme zaštite od pregrevanja i praćenje performansi. Eolo Mini je dizajniran s obzirom na raznolike potrebe korisnika. Sa prilagodljivim opcijama za instalaciju, ovaj kotao se lako integriše u različite sisteme grejanja, pružajući fleksibilnost u postavljanju.

Estetski dizajn Eolo Mini modela doprinosi vizuelnom doživljaju prostora. Ovaj kotao ne samo da pruža efikasno grejanje već i doprinosi estetici okoline. Sa ekonomičnim radom, Eolo Mini smanjuje troškove grejanja, čineći ga atraktivnim rešenjem za korisnike koji žele optimalnu ravnotežu između performansi i ekonomske isplativosti.

U zaključku, Immergas Eolo Mini konvencionalni gasni kotao je savršen spoj kompaktnog dizajna, tehnološke inovacije i praktičnosti. Ovaj model odražava posvećenost Immergasa pružanju vrhunskih rešenja za grejanje, postavljajući ih u sam vrh industrije gasnih kotlova i opreme za grejanje.

Električna modulacija gorionika garantuje perfektnu kontrolu temperature sistema za grejanje i tople vode za domaćinstvo dok u isto vreme štedi energiju i povećava komfor. Novi digitalni interfejs sa displejem veoma je lak za upotrebu i konfigurisanje rada kotla. Dugmad koja su vrlo zgodna za rad lako se koriste za preciznu kontrolu temperature i drugih parametara. Na displeju su prikazani simboli i kodovi koji odredjuju funkcionalni režim rada i moguće greske u radu.

Kotlovi na gas Eolo Mini 24 kW konvencionalni Immergas sadrže novu hidrauličnu grupu opremnjenu električnim ventilom u 3 smera koji garantuje dugoročne visoke performanse i odličnu pouzdanost. Sadrži 2 nezavisna izmenjivača toplote, jedan napravljen od bakra, za potrebe grejanja i drugi od nerdjajućeg čelika za potrebe grejanja tople vode čime se efikasnost obe funkcije znatno poboljšava. IPX5D električna zaštita osigurava ispravan rad čak i u slučajevima visoke vlažnosti i prskajuće vode. Immergas EOLO mini kotlovi proizvode se i u varijanti EOLO Mini 24 S koji je namenjen samo centralnom grejanju.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

240x440x751mm

Tip kotla

Konvencionalni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

32kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

24kW

Grejna površina

160-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela