Kotlovi na gas Condens 7800iW 24 kW Bosch

236.521 RSD

Kotlovi na gas Bosch

Opis

Kotlovi na gas Condens 7800iW 24 kW Bosch

Kondenzacioni kotlovi na gas predstavljaju vrhunsku tehnološku inovaciju u domenu grejanja, a među najnaprednijim modelima ističe se Bosch Condens 7800iW. Ovaj kotao je deo prestižne linije proizvoda koja dolazi od renomiranog proizvođača Bosch, koji je sinonim za kvalitet, pouzdanost i efikasnost.

Jedna od ključnih karakteristika Condens 7800iW modela je njegova visoka energetska efikasnost zahvaljujući kondenzacionoj tehnologiji. Ovaj sistem koristi napredne procese kako bi iskoristio toplotu vode pare koja se obično gubi u dimnim gasovima, čime se postiže veća efikasnost i smanjenje potrošnje gasa u poređenju sa tradicionalnim kotlovima.

Pored visoke energetske efikasnosti, Condens 7800iW kotao se ističe i po svojoj modularnoj snazi, što omogućava prilagođavanje grejanja u skladu sa stvarnim potrebama. Ova karakteristika doprinosi većoj udobnosti u prostorijama i dodatnoj uštedi energije, jer se snaga kotla automatski prilagođava prema zahtevima sistema grejanja.

Bosch Condens 7800iW takođe nudi napredne funkcije kao što su mogućnost pametnog upravljanja putem mobilne aplikacije, dijagnostika kvara, automatsko održavanje optimalnih uslova rada i integracija sa drugim pametnim uređajima u domaćinstvu. Ove funkcije omogućavaju korisnicima da imaju potpunu kontrolu nad svojim sistemom grejanja, što doprinosi većem komforu i efikasnosti.

Bezbednost je još jedan ključni aspekt Condens 7800iW modela. Bosch je integrisao brojne sigurnosne sisteme u ovaj kotao, uključujući zaštitu od pregrejavanja, protivpožarni sistem i mogućnost automatskog gašenja u slučaju detekcije nepravilnosti. Ovo čini Condens 7800iW kotao pouzdanim i bezbednim izborom za sve korisnike.

Uz visoku efikasnost, napredne funkcije i pouzdanost Bosch brenda, Condens 7800iW predstavlja vrhunski izbor za efikasno, udobno i ekonomično grejanje koje odgovara potrebama savremenih domaćinstava i komercijalnih objekata. Svojim performansama, tehnološkim inovacijama i sigurnosnim karakteristikama, ovaj kondenzacioni kotao na gas donosi optimalno rešenje za grejanje u savremenom svetu.

Kompletnu opremu i materijal za grejanje možete pogledati na sledećem linku.

Kotlovi na gas Condens 7800iW 24 kW Bosch – Bosch GC7800iW 24/30 C 23:

 • Bosch gasni kondenzacioni kotao nove generacije iz premium segmenta
 • Pored prirodnog zemnog gasa i propan butana, ovaj kotao može koristiti i H2 kao gorivo čime dopinosi manjoj emisiji štetnih gasova i čuva našu životnu okolinu
 • Automatsko paljenje pomoću tihog upaljača (glow ignitioner), kontrola plamena preko jonizacione elektrode
 • Tri temperaturna senzora (senzor polaza, senzor povrata, senzor gradijenta)
 • Praćenje razlike temperature u polazu i povratu
 • Praćenje gradijenta temperature u jedinici vremena
 • Temperaturni granicnik 110C. HMI 800 automatika u boji osetljiva na dodir: servis modul, detekcija smetnje, ventilator sa regulisanim brojem obrtaja, osiguranje od pomanjkanja vode pomoću senzora pritiska
 • HMI 800 color automatika ima sve funcije automatike CW400, što uz senzor spoljašnje temperature koji je u sklopu isporuke omogućava fino podešavanje režima rada i krive grejanje prema spoljašnjim uslovima u nekoliko dnevnih/nedeljnih uklopnih tačaka
 • Modulacija snage 1:10, tj od 10% do 100%
 • ErP frekventna cirkulaciona pumpa najviše klase i modulacioni ventilator
 • Manje pakovanje od prethodnika zahvaljujući kompaktnijem toplotnom bloku
 • Oplata izrađena od visokokvalitetnog PMMA materijala visokog sjaja odaje utisak elegancije i premium uređaja

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

365x440x780mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

42kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

24kW

Grejna površina

160-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Priključak za vodu

3/4"

Boja

Bela