Kotlovi na gas Condens 7000iW 20 kW Bosch

181.388 RSD

Kotlovi na gas Bosch

Opis

Kotlovi na gas Condens 7000iW 20 kW Bosch se odlikuju svojim modernim dizajnom, kompaktnim, sa savršenim proporcijama što dokazuje da i kotlovi mogu lepo izgledati. Visoko modulacioni gorionik: najfinije prilagođena isporuka toplotne energije prema potrebi sistema grejanja. Modulaciono područje rada kotla je čak od 14 do 100% maksimalne snage. Na taj način se može postići njegova maksimalna energetska efikasnost tokom cele godine.

Bosch, sinonim za vrhunski nemački inženjering, predstavlja model kondenzacionih gasnih kotlova koji postavlja standarde u efikasnosti i tehnološkoj naprednosti – CONDENS 7000iW. Ovaj kotao je rezultat predanosti inovacijama i visokim standardima kvaliteta, predstavljajući sofisticirano rešenje u domenu gasnih kotlova i opreme za grejanje.

CONDENS 7000iW se ističe po inovativnoj kondenzacionoj tehnologiji koja efikasno iskorišćava toplotu iz dimnih gasova. Ova tehnologija ne samo da smanjuje troškove grejanja već i minimalizira emisiju štetnih gasova, čineći ovaj kotao energetski efikasnim i ekološki odgovornim rešenjem.

Sa visokim stepenom energetske efikasnosti, CONDENS 7000iW omogućava značajne uštede na računima za energiju. Pametna upotreba kondenzacione tehnologije obezbeđuje optimalnu iskoristivost energije iz goriva. CONDENS 7000iW je opremljen integrisanim sistemom kontrole koji omogućava korisnicima jednostavno upravljanje i precizno podešavanje parametara grejanja. Ovaj sistem omogućava personalizovano iskustvo grejanja, prilagođeno individualnim potrebama.

Poseduje modularni dizajn koji pruža visok nivo prilagodljivosti u instalaciji i upotrebi. Ova karakteristika čini ga idealnim izborom za različite tipove objekata, od stambenih do komercijalnih prostora. CONDENS 7000iW ne samo da se izdvaja po funkcionalnosti, već i doprinosi estetskom izgledu prostora. Bosch je pažljivo birao materijale kako bi obezbedio dugovečnost, pouzdanost i atraktivan izgled ovog gasnog kotla. Bosch se zalaže za očuvanje životne sredine, a CONDENS 7000iW to reflektuje kroz nisku emisiju štetnih gasova tokom rada kotla. Ovo čini kotao ekološki odgovornim izborom.

U zaključku, Bosch CONDENS 7000iW kondenzacioni gasni kotao predstavlja vrhunac nemačkog inženjeringa i tehnologije u oblasti grejanja. Sa fokusom na energetskoj efikasnosti, prilagodljivosti i estetici, ovaj kotao pruža sofisticirano rešenje koje zadovoljava najviše standarde u domenu performansi i održivosti.

Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, uređaj Condens 7000i W zahteva vrlo mali prostor za instaliranje. Svojim fascinantnim dizajnom oplemenjuje unutrašnjost Vašeg stambenog prostora. Ovaj uređaj je idealno rešenje za modernizaciju instalacije sistema grejanja, posebno kada se instalacija izvodi na uočljivim mestima stambenog prostora. Kotlovi na gas Condens 7000iW 20 kW Bosch imaju sledeće karakteristike:

  • Moderan kotao široke primene
  • Visoki komfor pripreme sanitarne tople vode
  • Jednostavno korišćenje i upravljanje uređajem
  • Zahteva vrlo mali prostor za ugradnju

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

360x440x840mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

43kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

20kW

Grejna površina

120-160m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela, Crna