Dimovodni set kondenzacioni 80/125 horizontalni Bosch

17.447 RSD

Kotlovi na gas Bosch

Opis

Dimovodni set kondenzacioni 80/125 horizontalni Bosch FC-SET80-C13X Ø80/125 mm za kondenzacione Bosch gasne kotlove: Condens 5000W, Condens 7000W, Condens 7000iW (30 -42 kW). Bosch, renomirani nemački proizvođač gasnih kotlova, predstavlja svoju vrhunsku liniju kondenzacionih gasnih dimovoda, postavljajući standarde u efikasnosti i sigurnosti u domenu opreme za grejanje. Ovi dimnjaci su savršeno prilagođeni za upotrebu sa Bosch gasnim kotlovima, pružajući kompletno i integrisano rešenje za efikasno i bezbedno grejanje.

Kondenzacioni gasni dimovodi od Boscha su dizajnirani sa fokusom na efikasnom odvođenju dimnih gasova iz kotlova. Ova karakteristika doprinosi povećanoj energetskoj efikasnosti, obezbeđujući optimalno iskorišćenje energije iz goriva.

Dimovodi su pažljivo projektovani kako bi se savršeno integrisali sa Bosch gasnim kotlovima, obezbeđujući bezbednu i efikasnu funkcionalnost. Ova usklađenost garantuje optimalne performanse sistema grejanja. Bosch se ponosi korisćenjem visokokvalitetnih materijala u proizvodnji svojih dimnjaka. Robustna izrada obezbeđuje dugovečnost i pouzdanost, što doprinosi dugotrajnom i bezbrižnom radu celokupnog sistema grejanja.

Sigurnost korisnika je prioritet, a Dimovodni set kondenzacioni 80/125 horizontalni Bosch je dizajniran sa nizom sigurnosnih karakteristika. Otporni su na koroziju i visoke temperature, pružajući bezbedno i pouzdano odvođenje dimnih gasova. Bosch vodi računa ne samo o funkcionalnosti već i o estetici svojih proizvoda. Dimnjaci su estetski oblikovani kako bi se uklopili u različite arhitektonske stilove, doprinoseći harmoničnom izgledu prostora. Bosch posvećuje pažnju ekološkoj odgovornosti, a dimnjaci su deo ovog angažmana. Njihov dizajn i materijali doprinose smanjenju emisije štetnih gasova, podržavajući očuvanje životne sredine.

U zaključku, Bosch kondenzacioni gasni dimnjaci predstavljaju neizostavan deo sistema grejanja koji kombinuje visoku energetsku efikasnost, sigurnost i estetiku. Sa ovim dimovodima, Bosch potvrđuje svoju posvećenost pružanju kompletnih rešenja za grejanje koja zadovoljavaju najviše standarde u industriji.

Dodatne informacije

Dimenzije dimovoda

Ø80/125