Kotlovi na gas Victrix Tera 32 kW kondenzacioni Immergas

147.157 RSD

Kotlovi na gas Immergas

Opis

Immergas, vodeći italijanski proizvođač, s ponosom predstavlja svoj vrhunski model kondenzacionog gasnog kotla pod nazivom Victrix Tera, postavljajući nove standarde u oblasti gasnih kotlova i opreme za grejanje. Ovaj sofisticirani kotao kombinuje visoku efikasnost, tehnološku inovaciju i estetski dizajn kako bi pružio vrhunsko rešenje za grejanje domova i poslovnih prostora. Kotlovi na gas Victrix Tera 32 kW kondenzacioni Immergas se ističu po kondenzacionoj tehnologiji koja omogućava potpuno iskorišćavanje toplote iz izduvnih gasova. Ovaj proces povećava efikasnost sagorevanja gasa, čime se smanjuju troškovi grejanja i emisije štetnih gasova.

Opremljen najnovijom tehnologijom, Victrix Tera donosi visok stepen kontrole i prilagodljivosti korisnicima. Inteligentni sistem upravljanja omogućava precizno podešavanje parametara grejanja, dok senzori prate performanse kotla u realnom vremenu. Estetika Victrix Tera modela ne samo da pruža efikasno grejanje već i doprinosi modernom izgledu prostora. Sa sofisticiranim dizajnom, ovaj kotao se lako uklapa u različite ambijente, pružajući spoj stila i funkcionalnosti.

Victrix Tera je opremljen intuitivnim korisničkim interfejsom koji omogućava lako upravljanje svim funkcijama. Podešavanje temperature, praćenje potrošnje i postavljanje vremenskih programa postaju jednostavni zadaci, čime se korisnicima pruža potpuna kontrola.

Immergas se posvećuje održivosti i ekološki odgovornom poslovanju. Victrix Tera, koristeći kondenzacionu tehnologiju, smanjuje uticaj na životnu sredinu, pružajući energetski efikasno rešenje za grejanje koje ide u korak s globalnim ekološkim standardima. Model Victrix Tera se može lako prilagoditi različitim tipovima sistema grejanja, čineći ga fleksibilnim rešenjem za raznovrsne potrebe korisnika. Bilo da se koristi za individualne domove ili za poslovne prostore, ovaj kotao pruža konstantno visoke performanse.

Immergas Victrix Tera kondenzacioni gasni kotao donosi vrhunsku efikasnost, tehnološki vrhunac i estetsku eleganciju. Ovaj model predstavlja posvećenost Immergasa pružanju vrhunskih rešenja za grejanje, postavljajući ih u sam vrh industrije gasnih kotlova i opreme za grejanje.

Kotlovi na gas Victrix Tera 32 kW kondenzacioni Immergas namenjeni su za grejanje i opremljeni su cirkulacionom pumpom i sigurnosnim ventilom. Kotlovi se mogu ugrađivati u zatvorenom prostoru, kao i van zgrade, bez potrebe za dodatnom zaštitom. Kotlovi na gas Victrix Tera 28 kW kondenzacioni Immergas se mogu instalirati kao pojedinačni uređaji ili u kaskadi. Kotao je opremljen regulacionim panelom pomoću kojeg je moguće podesiti funkcionalne parametre uređaja prema zahtevima sistema na koji se priključuje.

• Kondenzacioni kombinovani gasni, fasadni kotao
• Grejnog kapaciteta od 32kW
• Kompaktnih dimenzija (dubina 25cm), male težine
• Visoka efikasnost i niske emisije štetnih materija zahvaljujući kondenzacionoj tehnologiji
• Kontinualna regulacija toplotne snage 12-100%
• Dijagnostika kotla preko displeja
• Automatski by-pass
• Elektronska kontrolna ploča sa mikroprocesorom
• Elektronsko paljenje i modulacija
• Standardna zaštita od smrzavanja do -5°C
• IPX4D klasa zaštite

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

256x440x748mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

35,5kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

32kW

Grejna površina

260-300m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela