Kotlovi na gas Puma Condens 18 kW kondenzacioni Protherm

127.034 RSD

Kotlovi na gas Protherm

Opis

Kotlovi na gas Puma Condens 18 kW kondenzacioni Protherm

Kondenzacioni kotlovi na gas su postali standard u modernim sistemima grejanja zbog svoje visoke efikasnosti i ekonomičnosti. Jedan od istaknutih modela u ovoj kategoriji je Puma Condens proizvođača Protherm, koji se ističe po svojim karakteristikama i performansama.

Puma Condens je kondenzacioni kotao na gas koji koristi naprednu tehnologiju za iskorišćavanje energije koja bi inače bila izgubljena u dimnim gasovima. Ova tehnologija omogućava kotlu da postigne visok stepen efikasnosti, što rezultira manjom potrošnjom gasa i smanjenjem troškova grejanja.

Jedna od ključnih karakteristika Puma Condens modela je visoka modulacija snage, što omogućava precizno prilagođavanje grejanja u skladu sa stvarnim potrebama. Ovo garantuje konstantnu udobnost u prostorijama uz minimalnu potrošnju energije, što je posebno važno za postizanje optimalne efikasnosti sistema grejanja.

Protherm kao proizvođač obezbeđuje visok nivo kvaliteta i pouzdanosti za Puma Condens kotao. Ovaj model poseduje napredne sigurnosne funkcije kao što su zaštita od pregrejavanja, protivpožarni sistem i automatsko gašenje u slučaju detekcije nepravilnosti. To osigurava bezbednost sistema i korisnika tokom rada.

Pored toga, Puma Condens kotao je kompaktan i jednostavan za instalaciju, što ga čini pogodnim za različite tipove prostora. Takođe, ovaj model nudi mogućnost daljinskog upravljanja putem pametnih uređaja, dijagnostiku kvara i automatsko održavanje optimalnih uslova rada, što olakšava njegovu upotrebu i održavanje.

Uz visoku energetsku efikasnost, sigurnosne funkcije i praktičnost u upotrebi, Puma Condens kotao predstavlja pouzdan i efikasan izbor za grejanje u domaćinstvima i komercijalnim objektima. Svojim performansama i tehnološkim inovacijama, ovaj kondenzacioni kotao na gas odgovara potrebama savremenih korisnika koji teže efikasnim, udobnim i pouzdanim rešenjima za grejanje.

Kompletnu opremu i materijal za grejanje možete pogledati na sledećem linku.

Kotlovi na gas Puma Condens 18 kW kondenzacioni Protherm uklapaju se u najmanje prostore. Zbog toga su pored standardnih instalacija savršeni i za male stanove sa ograničenim prostorom.

  • Jedan od najmanjih i najlakših kondenzacionih kotlova svog segmenta: dim.: 626 x 400 x 270 mm, težina: 25 kg
  • Fleksibilna instalacija – idealan za zamenu starog kotla
  • Novi multifunkcionalni displej za potpuni komfor korisnika, za brzo i lako puštanje u rad

 

IZVANREDAN U SVOJOJ KLASI

Kombinovani kotao za grejanje i toplu vodu jedne od najmanjih veličina na tržištu. Sa visokom tehnologijom iznutra. Puma Condens ima sve.

  • Pouzdan i robustan izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika
  • Jednostavan pristup unutrašnjim komponentama i lako održavanje kotla
  • Pumpa visoke efikasnosti koja odgovara visokim performansama i niskim troškovima električne energije

 

ODLIČAN ODNOS CENE I KVALITETA

  • Cenovno atraktivan kombi-kotao na gas
  • Dobar argument za zamenu: ušteda gasa do 30% u odnosu na stari nekondenzacioni kotao
  • Dugotrajnost zbog kvaliteta pouzdanog brenda

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

270x400x626mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

25,6kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

18kW

Grejna površina

120-160m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela