Kotlovi na gas ecoTEC pro VU 24 kW kondenzacioni Vaillant

167.251 RSD

Kotlovi na gas Vaillant

Opis

Kotlovi na gas ecoTEC pro VU 24 kW kondenzacioni Vaillant predstavljaju novu generaciju visokoefikasnih kondenzacionih kotlova, koji pružaju krajnjem korisniku najjednostavniji način upotrebe vrhunske tehnologije, sa potpisom “ Made in Germany“ Vaillant, renomirani nemački proizvođač gasnih kotlova, predstavlja svoj vrhunski model kondenzacionog gasnog kotla – ecoTEC PRO. Ovaj inovativni kotao na gas predstavlja spoj visokih performansi, energetske efikasnosti i tehnološke naprednosti, pružajući izuzetno efikasno rešenje za grejanje domova i poslovnih prostora.

EcoTEC PRO donosi najsavremeniju tehnologiju u domenu gasnih kotlova. Opremljen inteligentnim kontrolnim sistemom i visokokvalitetnim komponentama, ovaj kotao omogućava precizno upravljanje sagorevanjem gasa, čime se postižu vrhunske performanse. Ovaj model se izdvaja po visokim performansama i energetskoj efikasnosti karakterističnoj za kondenzacione gasne kotlove. Sposobnost povlačenja toplote iz isparenja vodene pare doprinosi smanjenju potrošnje gasa i ekonomičnom grejanju.

Vaillant je lider u oblasti energetske efikasnosti, a ecoTEC PRO se ističe visokim stepenom iskorišćenja goriva. Ovo ne samo da smanjuje troškove grejanja već i pozitivno utiče na ekologiju, smanjujući emisiju štetnih gasova. Dizajniran s naglaskom na jednostavnom održavanju, ecoTEC PRO omogućava brz i lak pristup ključnim komponentama, čime se olakšava servisiranje i produžava životni vek uređaja.

Bezbednost korisnika je od suštinskog značaja, a ecoTEC PRO je opremljen nizom bezbednosnih funkcija. Automatsko isključivanje u slučaju nepravilnosti ili prekomerne temperature dodatno pruža sigurnost. Vaillant se trudi da zadovolji raznolike potrebe korisnika, pa je ecoTEC PRO prilagodljiv različitim uslovima instalacije. Ova fleksibilnost čini ga odličnim izborom za različite vrste objekata. Estetika takođe ima značajnu ulogu, a ecoTEC PRO se ističe modernim i atraktivnim dizajnom. Ovaj kotao ne samo da pruža visoke performanse već i doprinosi estetici prostora.

Vaillant ecoTEC PRO je vrhunski izbor za one koji traže kondenzacioni gasni kotao koji spaja tehnološku inovaciju, visoke performanse i energetsku efikasnost. Ovaj model potvrđuje reputaciju Vaillanta kao lidera u domenu gasnih kotlova i opreme za grejanje.

eBUS komunikacioni interfejs Vam omogućava da međusobno povežete različite jedinice u okviru kućnog sistema grejanja. Fleksibilan dizajn eBUS interfejsa omogućava nadogradnju i proširenje sistema uz minimalan napor. To znači da sistem prati tehnološki napredak i čuva Vaše ulaganje daleko u budućnosti.

Digitalni informaciono-analitički (DIA) sistem. Smanjeni zahtevi za održavanjem i duži rok trajanja zahvaljujući širokom rasponu modulacije. Raspon modulacije je granica između najveće i najmanje snage kotla za grejanje. Sa širokim rasponom modulacije, Vaillantov kotao za grejanje radi tiho i postojano, istovremeno obezbeđujući potrebno optimalno grejanje Vašeg doma. Modulacija, takođe, značajno smanjuje broj ciklusa uključeno/isključeno, a rezultat su niže emisije ugljenika. Osim toga, komponente su zaštićene od nepotrebnog habanja, zahvaljujući čemu su značajno smanjeni troškovi održavanja Vašeg kotla.

Kotlovi na gas ecoTEC pro VU 24 kW kondenzacioni Vaillant mogu da rade na bilo koju vrstu gasa, bez obzira na to da li se radi o prirodnom gasu, tečnom naftnom gasu (LPG) ili biogasu. Kada se koristi druga vrsta gasa, proces sagorevanja automatski se prilagođava i obezbeđuje konstantno visoku efikasnost potrošnje goriva. Osim toga, da bi Vam olakšali planiranje za budućnost, ova fleksibilnost donosi korist od dalje liberalizacije tržišta gasa i od mešavina goriva koje sadrže biogenski gas.

  • eBUS interfejs za fleksibilnu nadogradnju i proširenje sistema grejanja.
  • Širok raspon modulacije smanjuje habanje komponenata.
  • Radi na bilo koju vrstu gasa.
  • Pripremljen za priključak na Vaillantov sertifikovani vazduho-dimovodni sistem.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

338x440x720mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje

Masa kotla

32kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

24kW

Grejna površina

160-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela