Kotlovi na gas ecoTEC plus VUW 25 kW kondenzacioni Vaillant

227.871 RSD

Kotlovi na gas Vaillant

Opis

Kotlovi na gas ecoTEC plus VUW 25 kW kondenzacioni Vaillant predstavljaju novu generaciju visokoefikasnih kondenzacionih kotlova, koji pružaju krajnjem korisniku najjednostavniji način upotrebe vrhunske tehnologije, sa potpisom “ Made in Germany“. Putem „IoniDetect” tehnologije uređaj direktno meri kvalitet plamena i kontinuirano prilagođava odnos gasa i vazduha kako bi se osiguralo kvalitetno sagorevanje u svakom trenutku, bez obzira na kvalitet i vrstu gasa, te na taj način povećava efikasnost i smanjuje troškove.

Vaillant eminentni nemački proizvođač gasnih kotlova, predstavlja svoj premijum model kondenzacionog gasnog kotla – ecoTEC PLUS. Ovaj vrhunski kotao na gas predstavlja spoj izuzetnih performansi, visoke energetske efikasnosti i sofisticirane tehnologije, čineći ga idealnim rešenjem za efikasno grejanje domova i poslovnih prostora.

EcoTEC PLUS unapređuje domen gasnih kotlova kroz primenu najnovije tehnologije. Opremljen naprednim gorivim sistemom i inteligentnim kontrolama, ovaj kotao pruža precizno upravljanje sagorevanjem gasa, osiguravajući optimalne performanse.

Ističući se visokim performansama i energetskom efikasnošću karakterističnom za kondenzacione gasne kotlove, ecoTEC PLUS koristi latentnu toplotu isparenja vodene pare za dodatno grejanje vode, čime se postiže maksimalna efikasnost.

Vaillant, sinonim za energetsku efikasnost, postavlja standarde kroz ecoTEC PLUS. Visoki stepen iskorišćenja goriva ne samo da smanjuje troškove grejanja već i pozitivno utiče na ekološki otisak, smanjujući emisiju štetnih gasova. Sa naglaskom na praktičnosti održavanja, ecoTEC PLUS omogućava jednostavan pristup ključnim komponentama. Ovaj aspekt olakšava servisiranje uređaja i produžava njegov životni vek. Bezbednost korisnika je od najvišeg prioriteta, a ecoTEC PLUS je opremljen nizom bezbednosnih funkcija. Automatsko isključivanje u slučaju nepravilnosti ili prekomerne temperature dodatno pruža osećaj sigurnosti.

Vaillant teži zadovoljenju raznovrsnih potreba korisnika, čime se ecoTEC PLUS prilagođava različitim uslovima instalacije. Ova prilagodljivost ga čini idealnim izborom za različite vrste objekata. Estetski privlačan, ecoTEC PLUS se ističe modernim i atraktivnim dizajnom. Ovaj kotao ne samo da pruža visoke performanse, već i doprinosi estetici prostora.

Kotlovi na gas ecoTEC plus VUW 25 kW kondenzacioni Vaillant uređaji su spremni za spajanje na internet komunikacioni modul sensoNET putem kojega je moguć daljinski nadzor sistema grejanja, korišćenjem pametnog telefona i regulatora sensoCOMFORT

Ukoliko želite da imate maksimalni komfor korišćenja tople vode kod tzv. „VUW – kombi“ modela, aktivirajte funkciju „Aqua Comfort“. Uređaj će tada uvek držati u pripremi toplu sanitarnu vodu. Za domaćinstva koja su ograničena sa prostorom za ugradnju, a imaju povećane zahteve za potrošnom toplom vodom, u ponudi je opcija kombinovanog kotla sa integrisanim slojevitim rezervoarom za potrošnu toplu vodu, oznake „VUI“. U odnosu na klasičan model, „VUI“ model je dublji za svega 198 mm. Tehnologija slojevitog (laminarnog) rezervoara tople vode osiguraće visoki komfor tople vode.

Ukoliko želite da namestite temperaturu za svaku sobu zasebno, ambiSENSE sistem je idealan za Vas. U kombinaciji sa središnjom regulacijom i internet modulom moguće je upravljati svakom sobom zasebno i putem mobilne aplikacije, čak i kada niste kod kuće.

U zaključku, Vaillant ecoTEC PLUS postavlja visoke standarde kao kondenzacioni gasni kotao koji objedinjuje tehnološku savršenost, izuzetne performanse i energetsku efikasnost. Ovaj model potvrđuje reputaciju Vaillanta kao lidera u oblasti gasnih kotlova i opreme za grejanje.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

348x440x720mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

36kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

25kW

Grejna površina

180-220m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela