Kotlovi na gas Condens 7000W 35 kW Bosch

211.668 RSD

Kotlovi na gas Bosch

Opis

Kotlovi na gas Condens 7000W 35 kW Bosch su podjednako prikladni za nove objekte kao i za modernizaciju starijih objekata.. Električni priključci su jednostavno dostupni sa prednje strane. Zamena starog uređaja sa novim se može jednostavno izvesti u par koraka. Aluminijum-silicijumski izmenjivač se odlikuje dobrom razmenom toplote, a pritom se može jednostavno čistiti. Specijalna izolacija čini Condens 7000 W gotovo bešumnim, veliki plus za kvalitet stanovanja.

Bosch, sinonim za vrhunski inženjering i kvalitet, predstavlja model kondenzacionih gasnih kotlova koji postavlja nove standarde u efikasnosti i performansama – CONDENS 7000W. Ovaj kotao odražava inovativni duh nemačkog inženjeringa, pružajući visoke standarde u domenu gasnih kotlova i opreme za grejanje.

CONDENS 7000W koristi naprednu kondenzacionu tehnologiju koja efikasno iskorišćava toplotu iz dimnih gasova. Ova tehnologija ne samo da smanjuje troškove grejanja, već i minimalizira emisiju štetnih gasova, čineći ovaj kotao energetski efikasnim i ekološki prihvatljivim rešenjem. S visokim stepenom energetske efikasnosti, CONDENS 7000W omogućava značajne uštede na računima za energiju. Inteligentna upotreba kondenzacione tehnologije obezbeđuje optimalnu iskoristivost energije iz goriva.

Kotlovi na gas Condens 7000W 35 kW Bosch poseduju kondenzacioni sistem najnovije generacije. Pored toga najnovija ErP pumpa je sastavni deo kondenzacionog kotla koja povećava efikasnost. Ova pumpa prilagođava broj obrtaja potrebi i troši samo onoliko koliko je neophodno. Ukoliko se uzme u obzir da pumpa u kotlu može trošiti i do 10% ukupne energije u kući, ušteda na ovoj komponenti je veoma značajna.

CONDENS 7000W poseduje modularni dizajn koji pruža visok nivo prilagodljivosti u instalaciji i upotrebi. Ova karakteristika čini ga savršenim izborom za različite tipove objekata, od stambenih do komercijalnih prostora. Opremljen pametnim sistemom kontrole, ovaj gasni kotao omogućava korisnicima precizno upravljanje i podešavanje parametara grejanja. Personalizovane postavke čine grejanje efikasnim i prilagođenim specifičnim potrebama korisnika.

CONDENS 7000W ne samo da se ističe po funkcionalnosti, već i doprinosi estetskom izgledu prostora. Bosch je pažljivo birao materijale kako bi obezbedio dugovečnost, pouzdanost i atraktivan izgled ovog gasnog kotla. Bosch je predan ekološkoj odgovornosti, a CONDENS 7000W prati ovu misiju. Niska emisija štetnih gasova tokom rada ovog kotla doprinosi globalnim naporima očuvanja životne sredine.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

350x440x850mm

Tip kotla

Kondenzacioni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

50kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

35kW

Grejna površina

280-320m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø80/125

Boja

Bela