Kotlovi na gas Ciao S grejanje 24 kW konvencionalni Beretta RSI

85.200 RSD

Kotlovi na gas Beretta

Opis

Kotlovi na gas Ciao S grejanje 24 kW konvencionalni Beretta RSI raspoloživi su kao fasadni modeli u izvedbi 24 kW samo grejanje i 20 kW kombinovani Primarni izmenjivač od bakra Sanitarni pločasti izmenjivač od INOX-a. Iskorišćenje prema Evropskoj normi CEE 92/42 Dupli otvor za vazduh koji olakšava povezivanje na već postojeće dimovode. Beretta, ugledni italijanski proizvođač gasnih kotlova, predstavlja svoj vrhunski model – CIAO S, koji postavlja nove standarde u efikasnosti i pouzdanosti konvencionalnih gasnih kotlova. Ovaj inovativni kotao donosi sa sobom izuzetne performanse, tehnološke inovacije i estetski dizajn, čineći ga idealnim rešenjem u domenu opreme za grejanje.

Beretta CIAO S konvencionalni gasni kotlovi su sinonim za efikasnost. Sa sofisticiranim sistemom sagorevanja, oni omogućavaju optimalno iskorišćenje energije iz gasa, čime se smanjuju troškovi grejanja i istovremeno čuva prirodna okolina. CIAO S postavlja nove standarde kada je u pitanju optimizacija potrošnje.

Ovaj model donosi najnovije tehnološke inovacije u domen gasnih kotlova. Kotlovi na gas Ciao S grejanje 24 kW konvencionalni Beretta RSI su opremljeni pametnim sistemom kontrole koji omogućavaju precizno podešavanje temperature i prilagođavanje potrebama prostora. Inteligentna tehnologija omogućava korisnicima laku kontrolu i praćenje performansi sistema.

Beretta CIAO S se ističe i po svom elegantnom i kompaktnom dizajnu. Ovaj kotao se lako uklapa u različite prostore, nudeći fleksibilnost u instalaciji. Bez obzira na veličinu stambenog prostora ili komercijalnog objekta, CIAO S pruža snažno i pouzdano grejanje.

Beretta je posvećena očuvanju životne sredine, a model CIAO S odražava tu predanost. Niski nivo emisija štetnih gasova čini ga ekološki odgovornim izborom, doprinoseći globalnim naporima zaštite životne sredine.

Beretta CIAO S konvencionalni gasni kotao je vrhunski proizvod koji objedinjuje performanse, tehnološku naprednost i estetski dizajn. Kroz ovaj model, Beretta potvrđuje svoj status lidera u oblasti opreme za grejanje. Investiranjem u CIAO S, korisnici dobijaju rešenje koje ne samo da greje prostor već i pruža vrhunsku udobnost uz minimalan utrošak energije.

 • Ekspanziona posuda od 8 litara (7 litara u verziji 20 CSI)
 • Pripremljen za povezivanje na upravljačke jedinice Beretta Cirkulaciona pumpa sa 3 brzine i 5 metara napona (4 metra i jedna brzina
  u verziji 20 CSI)
 • Funkcija “Survivor” u sanitarnom režimu: omogućava nastavak rada u sanitarnom režimu i u slučaju kvara na NTC sondi.
 • Intuitivan i jednostavan digitalni display
 • Klimatska termoregulacija kao serijska oprema.
 • Funkcioniše spajanjem spoljne sonde (opcija) čime se povećava komfor unutar prostora.
 • Sistem S.A.R.A. – autoregulacija temperature u grejanju.
 • Stepen električne zaštite IPX5D Zaštita od smrzavanja do -10, korišćenjem seta protiv smrzavanja (opcija)
 • Poklopci sa gornje i donje strane kotla, raspoloživi kao dodatna oprema.
 • Jednostavna i brza montaža (zahvaljujući nosaču i šemi) Set za povezivanje i gasni ventil raspoloživ kao dodatna oprema Ekstremno kompaktan i lagan, može biti montiran bilo gde u prostoru.

 

CIAO S poseduje na svim modelima sistem S.A.R.A. (Sistem Auto Regulacije Ambijenta), koji se aktivira postavljanjem birača temperature grejanja u polje “AUTO” (između 55 i 65) Sistema S.A.R.A., patent “Beretta” ,omogućava dobijanje najboljeg kompromisa između srednje temperature vode u radijatorima i brzine dostizanja temperature u ambijentu, čime se postiže ušteda u energetskom i ekonomskom smislu. Ako je potrebno grejanje prostora, temperatura potisnog voda se automatski uvećava svakih 20 minuta za 5 stepeni, dva puta, tako da se prostor zagreje što pre. Kad se dostigne željeni komfor uređaj se zaustavlja da bi se ponovo uključio, pri sledećem zahtevu za grejanjem, sa temperaturom potisa zadatom na početku.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

248x405x715mm

Tip kotla

Konvencionalni

Tip montaže

Fasadni

Namena kotla

Grejanje

Masa kotla

28kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

24kW

Grejna površina

160-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Dimenzije dimovoda

Ø60/100

Boja

Bela