Kotlovi na gas atmoTEC plus VUW 28 kW konvencionalni Vaillant

166.898 RSD

Kotlovi na gas Vaillant

Opis

Kotlovi na gas atmoTEC plus VUW 28 kW konvencionalni Vaillant su idelano rešenje za modernizaciju objekata, kao i za novogradnju. Zahvaljujući kompaktnim merama, na minimalnom prostoru za ugradnju, kotao pruža udobnost etažnog grejanja i pripreme tople vode. Mikroprocesorska tehnologija omogućava u potpunosti automatizovan i siguran rad. U ponudi su uređaji sa priključkom na klasičan dimnjak (atmoTEC) i tzv. „fasadni“ kotao sa posebnim vazduho-dimovodnim sistemom (turboTEC).

Vaillant, renomirani nemački proizvođač gasnih kotlova i opreme za grejanje, predstavlja svoj vrhunski model konvencionalnog gasnog kotla – atmoTEC PLUS. Ovaj kotao na gas sjedinjuje sofisticiranu tehnologiju, visoke performanse i efikasnost kako bi pružio optimalno rešenje za efikasno i udobno grejanje domova i poslovnih prostora.

AtmoTEC PLUS predstavlja sinonim za najnoviju tehnologiju u domenu gasnih kotlova. Opremljen naprednim gorionikom i kontrolnim sistemom, ovaj kotao pruža preciznu kontrolu sagorevanja gasa, obezbeđujući visok stepen efikasnosti. Ovaj model odlikuju visoke performanse i izuzetna prilagodljivost različitim potrebama grejanja. Sa sposobnošću brzog odziva na promene temperature, atmoTEC PLUS osigurava konstantan komfor u svim uslovima.

Vaillant je lider u oblasti energetske efikasnosti, a atmoTEC PLUS je u skladu s tom reputacijom. Visok stepen iskorišćenja goriva smanjuje potrošnju energije i doprinosi očuvanju životne sredine. AtmoTEC PLUS je dizajniran sa fokusom na jednostavno održavanje. Pristup ključnim komponentama je olakšan, što omogućava brže i efikasnije servisiranje, čime se produžava radni vek uređaja.

Bezbednost korisnika je od suštinskog značaja, a atmoTEC PLUS je opremljen nizom bezbednosnih funkcija. Automatsko isključivanje u slučaju nepravilnosti ili previsoke temperature dodatno osigurava sigurnost. Vaillant razume raznolikost potreba korisnika, pa je atmoTEC PLUS prilagodljiv različitim uslovima instalacije. Ova prilagodljivost čini ga odličnim izborom za različite vrste objekata. Estetika je takođe važna, a atmoTEC PLUS se ističe modernim i atraktivnim dizajnom. Ovaj kotao ne samo da pruža vrhunske performanse, već i doprinosi estetici prostora.

Vaillant atmoTEC PLUS je izuzetan izbor za one koji traže konvencionalni gasni kotao koji kombinuje najnoviju tehnologiju, visoke performanse i energetsku efikasnost. Ovaj model potvrđuje reputaciju Vaillanta kao lidera u domenu gasnih kotlova i opreme za grejanje.

eBUS komunikacioni interfejs Vam omogućava da međusobno povežete različite jedinice u okviru kućnog sistema grejanja. Fleksibilan dizajn eBUS interfejsa omogućava nadogradnju i proširenje sistema uz minimalan napor. To znači da sistem prati tehnološki napredak i čuva Vaše ulaganje daleko u budućnosti.

Digitalni informaciono-analitički (DIA) sistem. Smanjeni zahtevi za održavanjem i duži rok trajanja zahvaljujući širokom rasponu modulacije. Raspon modulacije je granica između najveće i najmanje snage kotla za grejanje. Sa širokim rasponom modulacije, Vaillantov kotao za grejanje radi tiho i postojano, istovremeno obezbeđujući potrebno optimalno grejanje Vašeg doma. Modulacija, takođe, značajno smanjuje broj ciklusa uključeno/isključeno, a rezultat su niže emisije ugljenika. Osim toga, komponente su zaštićene od nepotrebnog habanja, zahvaljujući čemu su značajno smanjeni troškovi održavanja Vašeg kotla.

Kotlovi na gas atmoTEC plus VUW 28 kW konvencionalni Vaillant mogu da rade na bilo koju vrstu gasa, bez obzira na to da li se radi o prirodnom gasu, tečnom naftnom gasu (LPG) ili biogasu. Kada se koristi druga vrsta gasa, proces sagorevanja automatski se prilagođava i obezbeđuje konstantno visoku efikasnost potrošnje goriva. Osim toga, da bi Vam olakšali planiranje za budućnost, ova fleksibilnost donosi korist od dalje liberalizacije tržišta gasa i od mešavina goriva koje sadrže biogenski gas.

  • eBUS interfejs za fleksibilnu nadogradnju i proširenje sistema grejanja.
  • Širok raspon modulacije smanjuje habanje komponenata.
  • Radi na bilo koju vrstu gasa.
  • Pripremljen za priključak na Vaillantov sertifikovani vazduho-dimovodni sistem.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

338x440x800mm

Tip kotla

Konvencionalni

Tip montaže

Dimnjački

Namena kotla

Grejanje + Sanitarna voda

Masa kotla

37kg

Tip goriva

Gas

Nominalna snaga

28kW

Grejna površina

200-240m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Boja

Bela